A Király Gábor volt válogatott kapus nevével fémjelzett I. Országos 11-es Rúgó Bajnokság országos elődöntőjét rendezték meg Soltvadkerten szeptember 12-én. A házigazda szerepét a Soltvadkerti TE vállalta, de a szervezők a lebonyolításhoz szükséges személyi feltételeket biztosították.

 

-Hirdetés-

A soltvadkerti labdarúgó klub képviseletében a tizenegyesrúgások során Schmidt Zsolt elnök és Trapp Ferenc nyújtottak segítséget. Az eseményen Békés, Bács és Csongrád megyéből érkezve összesen 36 induló vett részt, akik megpróbálták minél sikeresebben rúgni a tizenegyeseket. A küzdelmek a műfüves labdarúgó pályán folytak, ahol nem egy alkalommal több, mint 10-10 tizenegyesrúgás után dőlt el a továbbjutó sorsa.

A soltvadkerti színeket képviselve próbálta védeni a büntetőket Lehoczki Imre és Engler Antal kapusok. A soltvadkerti labdarúgók közül a legjobb 32 között esett ki Varga Bence, a legsikeresebb pedig Frittmann Patrik volt, aki a legjobb 16 között fejezte be a küzdelmeket.

A soltvadkerti küzdelem győztese saját márkás, Király Gábor által dedikált labdát vehetett át, a legjobb 6 tizenegyesrúgó pedig az országos döntő selejtezőjére nyert továbbjutást. A budapesti selejtezőt a Népligetben rendezik meg, ahol az ország legjobb 32 tizenegyesrúgója fog megküzdeni egymással.

Az országos versenyben a két legjobb büntetőrúgó küzd majd meg egymással október 1-jén, a 10 millió forintos fődíjért, a Kispest Honvéd-Kisvárda NB I-es labdarúgó mérkőzés szünetében, a Bozsik Stadionban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
MEGOSZTÁS