Az Akasztói Kisasszony-napi Búcsúval egyidőben, 2021. szeptember 11-én szombaton  került megrendezésre a Sör Plusz Kft. nyílt napja Akasztón, melynek gondolata már régóta érlelődött, de a világban zajló járványhelyzet ezt többször megakadályozta. Most viszont a járványhelyzet enyhülése lehetővé tette a rendezvény megrendezését, ahol, fontosnak tartották, hogy az új saját készítésű sör népszerűsítése mellett a céget is megismerje a nagyközönség.

-Hirdetés-

A szervezők egy olyan rendezvényt álmodtak meg, ahol nemcsak a sörkedvelők, hanem  mindenki más is jól érezheti magát, legyen szó gyerekekről, családokról vagy baráti társaságokról. A nyílt nap alkalmával a sörkedvelők számára lehetőség nyílt végigkóstolni a következő termékeket:

  • Kunst Pilseni Lager
  • Kunst Light Lager
  • Kunst Amber Félbarna sör
  • Kunst Erdei gyümölcsös sör
  • Kunst IPA
  • Kunst Bajor búza

Természetesen alkoholmentes italokkal is készültek, amelyek szintén a cég termékei közé tartoztak. Aki megéhezett, annak sem kellett hazamennie, hiszen a szervezők erre is gondoltak. Grillkolbász menüvel készültek, melyet helyben sütöttek.

Nagy Ervin, a Sör Plusz Kft. tulajdonosa

A kóstólás mellett gyárlátogatásra is lehetőség nyílt, ahol a főzőház tulajdonosa: Nagy Ervin személyesen kísérte végig az érdeklődőket, a sör készítésének munkafolyamatain. A látogatás során megtudhattuk, hogy a tulajdonos nem titkolt célja, hogy az elkövetkező években a hazai sörpiac jegyzett szereplőjévé váljanak. Ehhez rendelkezésükre áll egy vadonatúj technológia, ami magába foglal: egy 1500 literes főzőházat, napi 3000 liter sör előállításra elegendő erjesztőteret és egy 5000 darab/órás kapacitású modern palackozó gépsort is.

A vacsora és az italkóstolás mellett különböző versenyekkel is készültek, mint a söröshordó emelő verseny, sörpong, kötélhúzás, szkanderozás, míg a gyerekeknek ugrálóvárral és ügyességi játékokkal kedveskedtek.

Az éjszaka bekövetkeztével sem ért véget a program, a záróparty jó hangulatáról és a talpalávalóról MC Josti gondoskodott.

Igazán színvonalas rendezvény volt, mely minden korosztály szórakozási igényét kiellégítette. Egy remek program, ami alkalmat adott arra, hogy ismét felvegyük a kapcsolatot a rég nem látott ismerősökkel, vagy hogy újabbakkal gazdagodjunk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS