Szeptember 18-án, szombaton nagyszabású koncertet szerveztek a soltvadkerti Szüreti Fesztivál keretein belül. Este, pontban 20 órakor kezdődött a Kowalsky meg a Vega koncertje a nagyszínpadon. A részvétel ingyenes volt mindenki számára, de egy nagyobb elkerített részbe csak védettségi igazolvány felmutatásával lehetett bemenni.

-Hirdetés-

Az elhivatott rajongók már órákkal a kezdés előtt beálltak a kordonhoz, hogy biztos helyük legyen a másfél órás zenei műsor alatt. A nagy hírnévre szert tett együttesre több ezren voltak kíváncsiak, és megtöltötték a színpad előtti részt, míg a szem ellátott.

Ki volt találva az eleje, a vége, és „felrobbantották” a színpadot a népszerű zenészek. Mondhatni, hogy még a csillagokat is leénekelte a zenekar frontembere, hiszen pont olyan látványt nyújtott, amikor a nagy létszámú tömeg telefonokkal világított a színpad felé. Áldással kísérték a koncertet az égiek is, mert ahogy elkezdett csöpörögni/szitálni az eső, pár perc után  abba is maradt.

Az este mindenki számára emlékezetes marad, aki értette, és átérezte a zeneszámok szövegét, és azok jelentését. Balázs Gyula, művésznevén Kowa is még egy jó pár napig fog emlékezni a soltvadkerti fellépésükre, hiszen a koncert közben baleset érte. Egy figyelmetlen, rossz mozdulat következtében elesett az énekes, de hamar felpattant. Akkor mindenkit megnyugtatott, hogy nem sérült meg, bár a jelenlévőkre ráhozta a „frászt”. A közösségi médiában azonban vasárnap megmutatta a szerzett sérülését, de azt írta, hogy bár zúzódott a csípője, jól van.

 

Jobbulást, gyógyulást kívánunk!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (101 db kép)
MEGOSZTÁS