Dr. Pozsgai Boglárka képviselő az október 6-i képviselő-testületi ülésen  napirend előtti hozzászólásában az egyetemistákhoz és főiskolásokhoz szólt: elmondta, hogy Soltvadkert Város Önkormányzata a korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott a Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszerhez.

Mint azt a képviselő kifejtette, a keretösszeget az önkormányzat 1.920.000 forintban határozta meg. A pályázatok benyújtási határideje 2021.november 5.

-Hirdetés-

A bizottsági elnök továbbá arról tájékoztatott, hogy minden fontos feltétel és információ az önkormányzat honlapján, a Facebook oldalon és az Instagramon is fent van. Amennyiben valakinek további, személyes tájékoztatásra lenne szüksége, akkor forduljon bizalommal Doblerné Sáfár Mártához, az önkormányzat új anyakönyvvezetőjéhez.  

Dr. Pozsgai Boglárka külön kiemelte, hogy csatlakozzanak minél többen, továbbá mindenkihez jusson el a hír, hogy újra csatlakozott az önkormányzat a pályázathoz.

A testületi ülésen elhangzott, hogy a pályázat elbírálása várhatóan a következő testületi ülésen fog megtörténni, amiről tájékoztatni is fogják az érintett hallgatókat.  

MEGOSZTÁS