A Kiskőrösi KSK férfi kézilabdázói több korosztályos bajnokságban is szerepelnek. Az U14-es gárda az országos korosztályos bajnokság III. osztályában küzd egy hatcsapatos bajnokságban.

A küzdelemsorozatban résztvevő klubok mindegyike házigazdája a bajnokság egyik fordulójának, amelyek alkalmával a csapatok egy nap leforgása alatt két mérkőzést játszanak le 2×20 perces játékidővel. A harmadik fordulót rendezték meg Kiskőrösön október 16-án a Kiskőrösi KSK, a lajosmizsei Mizse KC, a Dunaújváros AC, a kalocsai Gézengúz UKC, az izsáki KIKI SKFT és a szentkirályi Judoria csapatinak részvételével.

A kiskőrösi fiatalok az első mérkőzésükön a Dunaújvárosi AC gárdáját 21-15-re legyőzték, majd a Mizse KC együttesével 20-20-as döntetlent játszottak.

-Hirdetés-

Ezzel az eredménnyel a kiskőrösi U14-es csapat 6 mérkőzés lejátszását követően 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel, 93-100-as gólaránnyal, 5 ponttal a 4. helyen áll.

Kromholcz János – Kiskőrösi KSK edzője:

Fontos elmondanom, hogy a járványhelyzet a mi utánpótlás csapatainkat is megtizedelte és a különböző előírások miatt többen kiestek a csapatainkból vagy abbahagyták az edzések látogatását. Örömmel mondhatom el, hogy az U14-es korosztály legutóbbi edzésén 26-an vettek részt, ami kiváló arány, hiszen az ellenfeleink közül volt, aki a mai tornára cserejátékos nélkül érkezett. A fiúkkal heti 2-3 edzéssel készülünk és a szakmai munka során az az elsődleges célunk, hogy csapatot építsünk és az utánpótlás gárdáinkban felmenő rendszerben a felnőtt együttesnek neveljünk ki játékosokat. A bajnokságban a gárda eddig hozta azt, amit tudunk és nagyon örülök annak, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS