Mint arról a korábbiakban beszámoltunk, folyamatosak a kiskőrösi térségben lévő útfelújítások. Elkészült az 53-as, Kiskőröst Soltvadkerttel összekötő szakaszának a kivitelezése, de munkálatokat végeztek az Akasztó-Csengőd közötti útszakaszon, vagy éppen a Soltszentimre-Csengőd Kullér szakaszán.

-Hirdetés-

Október 20-án Font Sándor országgyűlési képviselő bejelentette: hamarosan tapasztalhatják az arra közlekedők, hogy rövidesen elindulnak Kaskantyú és Tabdi felé is az útfejlesztések.

Ennek köszönhetően teljes hosszában megújul a Kiskőrös-Páhi útról lefordulva az aszfaltcsík egészen Kaskantyú belterületéig, valamint Tabdi és Csengőd is teljesen új úton lesz megközelíthető a közeljövőben.

Csengőd és Akasztó között húzódó útnak a megújítása már 80 százalékos mértékben megvalósult. Most további források megteremtésén dolgozik a képviselő, hogy a maradék, mintegy 2 kilométeres szakasz beruházása is megvalósuljon.

Font Sándor bejelentette: hamarosan nem lesz olyan alsóbbrendű út Kiskőrös környezetében, ami ne kerülne teljesen felújításra.

MEGOSZTÁS