A Kiskőrösi LC a Városi Sporttelepen rendezte meg az U7 és az U9-es korosztályok számára november 7-én a Bozsik tornát. A két korosztály számára szabadtéren ez volt az idei utolsó ilyen rendezvény, mert ezt követően a téli időszakban majd teremben lesznek a hasonló programok.

A Kiskőrösi LC részéről a Bozsik Program koordinátora, Sinkó Dorián elmondta, hogy az együtteseket Bugacról, Dunapatajról, Hartáról, Kerekegyházáról, Soltvadkertről, Akasztóról, Izsákról, Kiskőrösről, Soltról, Szabadszállásról, Kunszentmiklósról és Szalkszentmártonról várták. Sajnos több csapatnál voltak nagy számban betegek a gyermekek és ezért előfordult olyan is, hogy egy gárda nem tudott megjelenni az eseményen.

A Kiskőrösi LC U9-es csapata
-Hirdetés-

A csapatok létszámhiánya miatt most öt játékteret készítettek elő a résztvevőknek. A Magyar Labdarúgó Szövetség előírásai szerint az U7-es fiataloknál 40 perc, az U9-es gárdáknál pedig 60 perc tiszta játékidőt kellett biztosítani a labdarúgóknak. A tornán szereplő csapatok körforgásszerűen találkoztak mindig más ellenféllel.

A kiskőrösi fiatalok az U7-es korosztályban Pásztor Gyula, az U9-es korosztályban pedig Sinkó Dorián edző irányításával léptek pályára.

A Kiskőrösi LC U7-es csapata
A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (80 db kép)
MEGOSZTÁS