Újabb nagy létszámú utánpótlás labdarúgó tornát rendezett a Kiskőrösi LC a Városi Sporttelepen október 17-én. A Bozsik torna keretében léptek pályára a fiatal labdarúgók az U7-es és az U9-es korosztályokban.

Az eseményre 11 település csapata jött el, mintegy 140 fiatal labdarúgó részvételével. Az együttesek Kiskőrösről, Izsákról, Soltvadkertről, Hartáról, Akasztóról, Bugacról, Kerekegyházáról, Soltról, Dunapatajról, Kunszentmiklósról, és Szalkszentmártonról 2 gárdával érkeztek. A tornán most a játék kapott főszerepet, amely során az U7-es korosztályban 5, az U9-es korosztályban pedig 10 perces mérkőzéseket játszottak egymás ellen a csapatok.

-Hirdetés-

A Magyar Labdarúgó Szövetség előírásai szerint az U7-es fiataloknál 40 perc, az U9-es gárdáknál pedig 60 perc tiszta játékidőt kellett biztosítani a labdarúgóknak. A tornán szereplő csapatok körforgásszerűen találkoztak mindig más ellenféllel. A kiskőrösi fiatalok az U7-es korosztályban Pásztor Gyula, az U9-es korosztályban pedig Sinkó Dorián edző irányításával léptek pályára. A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (162 db kép)
MEGOSZTÁS