November 16-án, kedden 18.00 órai kezdettel Kiskőrösön, a Petőfi Sándor Művelődési Központ földszinti termébe, a Kiskőrösi Vállalkozói Klub Egyesület megbeszélésre hívja tagjait és mindazokat a vállalkozókat, akik még nem tagok, de szeretnének az egyesületbe tartozni.

Domonyi László polgármester:

– Már több alkalommal tettünk kísérletet egy vállalkozói klub működtetésére. Másfél-két évvel ezelőtt az önkormányzat szervezte újjá a vállalkozók klubját. Az első ülésen már komoly előrelépés történt, hiszen a klub tagsága úgy döntött, hogy egyesületi formában fogunk a jövőben tevékenykedni és egy minimális tagdíjfizetésről is határoztunk, valamint megválasztottuk a klub elnökét. A pandémiás helyzet alatt sem álltunk le, az önkormányzati apparátus rendezte az egyesület jogi hátterét.

-Hirdetés-

Az újjászerveződött vállalkozói klub első ülésén láttuk, hogy az egymással való beszélgetés nagyon fontos, amelynek során a vállalkozók tájékozódnak egymásról, felmerülnek a pozitív és negatív tapasztalatok. Ilyen módon rengeteg információt tudunk egymásnak átadni.
Célunk többrétű. Szeretnénk felvenni a kapcsolatot más települések vállalkozóival is. Erre jó példa lenne például a testvérvárosok vállalkozói klubjainak tagjaival való találkozás. Tervbe vettük, hogy egy-egy alkalommal közös, szakmai, úgynevezett üzemlátogatásokon is részt veszünk, megnézzük az egymás telephelyein folyó munkát a jobb megismerés érdekében. Nyilvánvaló, hogy mindenki elsősorban a saját szakterülete iránt nyitott a legjobban, de az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a saját profil mellett más mezőgazdasági-, vagy ipari ágazatok iránt is nagy az érdeklődés.

Amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi, 16-án megtartjuk az újabb összejövetelt. A szervezési feladatokat Kiskőrös Város Önkormányzata végzi el, mint ahogyan a könyvelést, és a találkozók színterét is biztosítja, bevonva a feladatellátásba a Kunság-Média Kft. tagintézményeit, így a Petőfi Sándor Művelődési Központ kollektíváját.

Fontos, hogy pártpolitika-mentes klubról van szó, ezt biztosítja az önkormányzat szerepe.

Minden kiskőrösi vállalkozót nagy tisztelettel vár tagjai sorába a Kiskőrösi Vállalkozói Klub Egyesület. Azt szeretnénk, hogy minél többen jöjjenek el, ismerjék meg egymást, valamint egymás tevékenységét.

 

A klub üzenete, hogy ez nem csak az úgynevezett iparosok klubja, mint régen, ugyanúgy helye van a tagok között a mezőgazdasági, vagy a szolgáltatási szektorban működő vállalkozások vezetőinek is.
Egy szélesre nyitott vállalkozói klub várja a kiskőrösi vállalkozókat november 16-án.

Ha szeretne részt venni a klub összejövetelein, akkor jelezze: Fejesné Sipiczki Hajnalkánál a 06-20/412-99-17-es telefonszámon, vagy a muvelodes@kiskoros.hu email címen.
Kapcsolódó cikk
Még lehet csatlakozni a Kiskőrösi Vállalkozói Klub Egyesülethez
Még lehet csatlakozni a Kiskőrösi Vállalkozói Klub Egyesülethez
November 16-án, kedden este 18.00 órai kezdettel a Petőfi Sándor Művelődési Központ földszinti termébe, a Kiskőrösi Vállalkozói Klub Egyesület megbeszélésre...

Forrás, képek: kiskoros.hu/ Boda Zsuzsa         
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS