Majdnem pontosan egy évvel az előző Bagoly Bringatúra után, 2021. november 12-én elrajtolt Kiskőrösön a 3. Bagoly Bringatúra

 

Kuti Zoli tandembiciklije elmaradhatatlan a Trizolis eseményekről
-Hirdetés-

Tavaly az esővel kellett szembenézni a Jótifutisoknak, idén a másik nehezítő novemberi körülmény, a sűrű köd állított eléjük akadályt. Ugyanakkor ez a sors fintora is, hiszen pontosan az az ORFK-OBB “Látni és látszani 2021” kampány lényege, hogy minden időjárási körülmény között biztonságban legyenek a forgalomban résztvevők, esetükben a kerékpárosok is. A bringások pedig ismét bizonyították, hogy nincs olyan időjárási körülmény, ami megállítaná őket.

Utolsó bicikli ellenőrzések a rajt előtt

Kuti Zoli a Jótifutisok vezetője mint mindig, most is hatalmas mosollyal, poénokkal és persze energiát adó csokival várta a kerékpáros csapatot, akik ismét összefogásról tettek tanúbizonyságot. Kerékpárjaik és saját maguk is a láthatósági előírásoknak megfelelően minden felszereléssel ellátva vágtak neki a város utcáinak.

A résztvevők között ajándékokat sorsoltak ki Kuti Zoliék. Képünkön a Kiskőrösi Rendőrkapitányság csomagját Sztojka Norbi vehette át

A rajt és cél a hagyományoknak megfelelően Kiskőrös főtere volt, ahol nemcsak a szokásos csapatfotók készültek el, hanem a Kiskőrösi Rendőrkapitányságtól Baltás Adrienn c.r.zászlós szintén hagyományokhoz hűen a rajt előtt osztotta a láthatósághoz szükséges kellékeket (pl.: láthatósági mellény, fényvisszaverő prizma, tornazsák, küllő pálcika), akinek szüksége volt még rá.

Köszönjük azoknak, akik jelenlétükkel segítettek abban, hogy a program elérje a célját!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (48 db kép)
MEGOSZTÁS