A HC Kiskőrös-Spartak jégkorong csapatai közül az U18-as együttes hazai rendezésű tornán vett részt november 13-án. Ezen a napon a kiskőrösi Rajz Attila Jégcsarnokban az U18-as gárda három mérkőzést játszott.

A fiatalok 11 órai kezdettel a Pécsi Sportiskola csapatával mérkőztek meg, akiket 24-2-re győztek le (a kiskőrösi gólszerzők: Dicsa Dominik 4, Kuti Andor 4, Fekete Kristóf 4, Kis Matej 4, Biró Bence 2, Balogh Csanád 2, Kuntic David 2, Balogh Rebeka 1, Sandor Dávid 1).

-Hirdetés-

A fiatalok 14 órai kezdettel a várpalotai Lizards csapata ellen léptek jégre, akiktől nagy csatában kaptak ki 7-5-re ((a kiskőrösi gólszerzők: Balogh Csanád 2, Kuntic David 1, Fekete Kristóf 1, Sándor Dávid 1).

Az együttes 15 órai kezdettel a Tatabányai Polipok csapata ellen tudott javítani, akiket 16-2-re győztek le (a kiskőrösi gólszerzők: Fekete Kristóf 4, Kis Matej 3, Kuti Andor 2, Dicsa Dominik 2, Sándor Dávid 2, Balogh Rebeka 1, Balogh Csanád 1, Kuntic David 1).

A kiskőrösi jégkorong csapatnak ez az első idénye ebben a bajnokságban az U18-as mezőnyben. A fiatalok újoncként nagyon szépen helytállnak, hiszen harcban vannak még a dobogós helyekért, sőt a bajnoki első helyért is.
Ennek a korosztálynak az idei szezonban volt már egy kiskőrösi rendezésű tornája és most a pécsiek kérésre adtak otthont az eseménynek.

Sándor Zsolt – HC Kiskőrös-Spartak edzője:

-Vegyes csapattal léptünk pályára a mai napon, mert Balogh Rebeka személyében újoncot avattunk és egy lányt is tudhattunk a sorainkban. Ma a 3×3-as küzdelmekre három sorral és egy kapussal álltunk ki. Jó iramú, kemény mérkőzéseket játszottunk a három, a három elleni játék során. Jól szerepelünk a bajnokságban és szeretnénk olyan eredményeket elérni, hogy az első helyért legyünk harcban. A szezonban összesen 8 tornán veszünk részt, melyek sorában a második fordulón vagyunk túl. Örömmel mondhatom el, hogy vannak tehetséges játékosaink, de a jó eredményeket nem adják ingyen, nagyon sok munka kell még ahhoz, hogy az első helyért végig harcban tudjunk maradni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS