November 16-án kedden, este hat órakor összeült a Kiskőrösi Vállalkozói Klub, ami idén júliusban került újra bejegyzésre, immár az önkormányzat szervezésében.

A gyűlést Domonyi László nyitotta meg, aki első körben a foglalkoztatási paktumról beszélt, és ismertette annak eredményeit.
A Vállalkozói Klub kapcsán megemlítette a messzire visszanyúló hagyományát, és az elődöket. A klub újraindításának gondolata egy 2019-es évi összejövetelen, majd sok munka és fáradozás után, idén júliusban hivatalosan is bejegyzésre került.
A polgármester ismertette az egyesület céljait, majd bemutatta az alapító tagokat, és az elnököt.

Domonyi László, Kiskőrös polgármestere
-Hirdetés-

Ezt követően Font Sándor országgyűlési képviselő kért szót. Bemutatta a jelenlévőknek a foglalkoztatás jelenlegi helyzetét, és beszélt ennek eléréséről is. Az országgyűlési képviselő gratulált a klub létrejöttéhez, majd segítségét is felajánlotta.

Font Sándor, országgyűlési képviselő

Ribárszki Zsolt, az egyesület elnöke beszédében kitért az elődök adminisztrációs és szakmai problémáira, melyek most az önkormányzat segítségével már elkerülhetők, és megoldhatók.
Elmondta,hogy a klubba kiskőrösi, illetve kiskőrösi székhelyű vállalkozókat várnak akik eldönthetik,hogy tagként vagy pártoló tagként kívánnak csatlakozni a társasághoz.
A terve az, hogy az egyesület összejöveteleit hasznos programokkal és előadásokkal színesítse.  

Ribárszki Zsolt, a Kiskőrösi Vállalkozók klubjának elnöke

Katusné Dávid Edit, a Kunság Média Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a cég egy jó ideje már az önkormányzat tulajdona. Bemutatta az elmúlt másfél év fejlődését, és arra buzdította a jelenlévőket, hogy keressék, hallgassák, és nézzék őket bizalommal.

Katusné Dávid Edit, a Kunság Média Kft. ügyvezetője

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS