Temerini Ferenc, Soltvadkert Város polgármestere arról tájékoztatott a november 24-i Képviselő-testületi ülésen, hogy a Soltvadkert Város Önkormányzati Tűzoltóságának vezetésében november 30-tól személyi változás lesz.

Varnyú Barnabás, aki eddig a parancsnoki feladatokat ellátta, leteszi az egyenruhát: teszi mindezt egy nyugodtabb élet reményében és visszatér eredeti szakmájához, tájékoztatott a polgármester.  

Ezúttal is szeretném megköszönni az eddig végzett munkáját, és sok sikert kívánok a magánéletben és az eredeti szakmájában

-Hirdetés-

– tette hozzá a város első embere.

A jelenlegi és a jövőbeni parancsnok: Varnyú Barnabás és Bíró Tamás (b-j)

Mint elhangzott a parancsnoki teendőket előzetes egyeztetések után Bíró Tamás fogja átvenni, aki jelenleg is a tűzoltóság állományában dolgozik. A leendő parancsnok nagy tapasztalatú tűzoltó, akit a katasztrófavédelem helyi és regionális vezetői is a támogatásukról biztosítanak.

Temerini Ferenc kifejtette, hogy Bíró Tamásra több képzés is vár a közeljövőben ahhoz, hogy betölthesse a pozíciót. Elhangzott, hogy ez a jelenlegi, a vírussal terhelt helyzetben nem egyszerű, hiszen nem indul sok tanfolyam. Amíg a szükséges képzéseket nem végzi el, addig a vezetői megbízatása ideiglenes lesz.

Természetesen a munkájára hosszútávon számítunk. Neki is sok sikert és eredményes munkát kívánunk a jövőben

– zárta gondolatait Temerini Ferenc, Soltvadkert polgármestere.

MEGOSZTÁS