A HC Kiskőrös csapatai közül a felnőtt gárda a 3×3-as Országos Bajnokságban szerepel. Az együttes egy három csapatos csoportba került, ahol a fővárosi MAC Ikonok és a Bajai Lurkók gárdáival küzdenek meg a bajnoki pontokért.

A pontvadászat során a bajnokságban résztvevő csapatok mindegyike házigazdája az egyik fordulónak, melynek november 28-án Kiskőrös adott otthont. A három csapat részvételével megrendezett jégkorong tornán az együttesek körmérkőzéses formában mérték össze erejüket egymással. A csapatok 3 mezőnyjátékossal és 1 kapussal álltak ki a találkozókra, amelyek játékideje 3×15 perc volt.

-Hirdetés-

A 3×3 felnőtt jégkorongtornán a kiskőrösi csapat eredményei:

HC Kiskőrös – MAC Ikonok 7-14 (2-8, 1-4, 4-2)

Gólszerzők: László Márk 3, Fekete Kristóf 1, Kuti Andor 1, Mádai Marcell 1, Kolozsvári Gábor 1

HC Kiskőrös-Bajai Lurkók 10-2 (3-0, 2-0, 5-2)

Gólszerzők: László Márk 3, Kolozsvári Gábor 2, Kuti Andor 1, Fekete Kristóf 1, Mádai Marcell 1, Erdei István 1, Krecs Sándor 1

Szekeres Károly – HC Kiskőrös elnöke:

-Ezt a bajnokságot a Magyar Jégkorong Szövetség hívta életre, hogy a kisebb pályával rendelkező klubok jégpályáin is lehessen bajnoki mérkőzéseket játszani. Ebben a küzdelemsorozatban országos szinten 9 csapat szerepel 3 csoportban. A mi együttesünk a déli csoportba kapott besorolást, melyben ma volt Kiskőrösön a második forduló. Korábban, az első fordulóban már játszottunk az Óbudai Jégcsarnokban, ahol a MAC Ikonok gárdájától kikaptunk, de a bajaiakat legyőztük.
A mai napon is sikerült hasonló eredményt elérnünk, így a csoportunkban a második helyen állunk és a rájátszás során a keleti, és a nyugati csoportok második helyezettjeivel játszhatunk a későbbiekben. A csapatunkat kizárólag saját nevelésű játékosok alkotják, akik között a legnagyobb név László Márk, aki korábban a MAC gárdájában szerepelt, és volt utánpótlás válogatott is. A fiatal játékos az iskolai tanulmányai miatt már nem vállalta a komolyabb felkészülést, és az idei szezonban visszatért a kiskőrösi nevelőegyesületéhez. A gárda nagyon komolyan veszi a bajnokságot. Hét közben is edzünk rendszeresen, és a sok munka, a fejlődés már kezd látszani a teljesítményünkön és megmutatkozik az eredményeinkben is.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS