Domonyi László polgármester ablaka borult elsőként fénybe az “Adventi ablaknyitogató” során.

-Hirdetés-

December 24-ig minden nap keresni lehet a következő ablakot, ahol az idén először díszítőik meg is vendégelik a karácsonyváró “zarándokokat”. Az is változás az előző évekhez képest, hogy a már kivilágított, feldíszített ablakok egészen szentestéig ragyognak majd. Érdemes lesz esténként útnak indulni tehát és felfedezni a csodákat Kiskőrösön is! – olvasható Kiskőrös város közösségi oldalán. 

Kapcsolódó cikk
Idén is lesz adventi ablaknyitogató Kiskőrösön
Idén is lesz adventi ablaknyitogató Kiskőrösön
“IDÉN IS LESZ ADVENTI ABLAKNYITOGATÓ KISKŐRÖSÖN (IS)” – olvasható Supka Éva közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.   “A tavalyi év sikerén...

Domonyi László így ír a kezdeményezésről közösségi oldalán: „Én is csatlakoztam a Szilveszter Társulat “Adventi ablaknyitogató” felhívásához és segítőimmel – Kelemen Erika és Losoncziné Romfa Erika – feldíszítettem az íróasztalom mellett lévő ablakot, ahonnan a főtérre látni.

Az 1. számú ablakot sokan jöttek megcsodálni. Akik megálltak, azokkal kvaterkáztunk, a lilahagymás zsíroskenyér után kiskőrösi pálinkával, forralt borral, forró teával kínáltam meg a vendégeket. Köszönöm, hogy itt voltak, hogy itt voltatok!”

 

Forrás: Kiskőrös város és Domonyi László közösségi oldala 

MEGOSZTÁS