A kiskőrösi Szent József Katolikus Templom 2021. december 6-12-i hirdetményei.

1; Vasárnaponként a délelőtti szentmise után játékos foglalkozásra hívjuk a gyerekeket. Tisztelettel jelezzük, hogy advent vasárnapjain, délután fél 5-kor kezdődnek városunk főterén a közös adventi gyertyagyújtások. Most vasárnap az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívjuk a kedves testvéreket.

-Hirdetés-

2; Jövő héten, hétfőtől péntekig hajnal 6 órakor kezdődnek a szentmisék.

3; Akik jelentkeztek a szerdai zarándoklatunkra azoknak tisztelettel jelezzük, hogy reggel 7 órakor indulunk a városháza oldalától, és este 5 óra körül érünk haza. Program a következő: kegyhely ismertetése, szentmise, közös ebéd, faluház, halászház és festménykiállítás megtekintése.

4; Az előző évekhez hasonlóan tartós élelmiszer adományokkal segíthetik szegényebb sorsú testvéreinket. Pénteken és szombaton, 8-16 óra között, a Penny áruház bejáratánál a katolikus karitász önkéntesei gyűjtenek tartós élelmiszert rászorulók javára. Adományaikat jövő vasárnap estig, a szentmisék előtt az oldalkápolnában is elhelyezhetik, melyeket előre is hálásan köszönünk.

A Mária oltárnál találhatnak újabb borítékokat, amelyekben hittanos gyerekek karácsonyi kéréseiket fogalmazták meg. Aki szeretné, lehet név nélküli angyalkája ezeknek a gyerekeknek. Kérjük tisztelettel, hogy a borítékban található papírlapocskát kívülről ragasszák fel az ajándékcsomagra és adják le a plébánián, december 16 estig. Hálásan köszönjük.

5; Pénteken 16 és 20 óra között „KIMENŐ”-t hirdetünk a szülőknek. Aki ez idő alatt szeretné a karácsony előtti teendőit végezni, játékos gyermekfelügyeletet biztosítunk a plébánia közösségi termében, amit a Rákóczi utca felől közelíthetnek meg. Szeretettel hívjuk és várjuk elsősorban az 5-14 éves korú gyerekeket.

6; Adventben hétfőn és szerdán 8-12 óra között naptárak, kalendáriumok, különféle könyvek, kegytárgyak vásárolhatók a plébánián. Megtekinthető a Szent II. János Pál oltárnál egy fényképes album az Eucharisztikus Kongresszusról és a mellette lévő lapon névvel és darabszámmal megrendelhető. Akik a múlt vasárnap megrendelték, a plébánián átvehetik 3.600 Ft ellenében.

7; Hálásan köszönjük a héten nyújtott segítséget, az atyák vendégül látásához adott különféle felajánlásokat, a katolikus temetőben elültetett nyírfát.

Forrás: koroskat.hu
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS