Az Extra Ligában szereplő BS Plastic Soltvadkerti TE férfi asztalitenisz csapata a bajnokságban eddig várakozáson felüli jó teljesítményt nyújt újoncként és a közvetlenül az élcsapatok mögött van a tabellán. Az együttes, a 10 csapatos bajnokság 4. helyén áll, ami a legjobbak mezőnyében kiemelkedő eredménynek számít.

-Hirdetés-

A soltvadkertiek a 9. fordulóban hazai környezetben fogadták a 3. helyen álló Komlói Bányász gárdáját Lei Balázs, Djilas Nemanja, Vajda Viktor és Zoltán Zoltán összetételben. A mérkőzés kiélezett küzdelmeket, látványos labdameneteket és nagy meglepetést jelentő 8-2 arányú hazai sikert hozott.

Eredmények:

Lei Balázs/Djilas Nemanja – Szita Márton/Bognár Bence 3-2
Vajda Viktor/Zoltán Zoltán – Amin Ahmadian/Sabján Gergely 3-2
Zoltán Zoltán – Bognár Bence 3-1
Lei Balázs – Sabján Gergely 3-0
Vajda Viktor – Amin Ahmadian 3-1
Djilas Nemanja – Szita Márton 3-2
Zoltán Zoltán – Sabján Gergely 2-3
Lei Balázs – Amin Ahmadian 0-3
Vajda Viktor – Szita Márton 3-0
Djilas Nemanja – Bognár Bence 3-0
Zoltán Zoltán – Amin Ahmadian 0-0
Lei Balázs – Szita Márton 0-0
Vajda Viktor – Bognár Bence 0-0
Djilas Nemanja – Sabján Gergely 0-0

Lei Balázs

A soltvadkerti csapatból meg kell említeni a 14 éves Lei Balázs teljesítményét, aki a felnőttek között nyerni tudott párosban, egyéniben pedig egy győzelmet és vereséget tudhatott maga mögött. A fiatal tehetség az 55 versenyzőt felvonultató Extra Ligában az egyéni statisztikákat tekintve a 26. helyen áll 36,84 %-os teljesítménnyel.

Ambrus Ferenc – a képen balra

Ambrus Ferenc – BS Plastic Soltvadkerti TE edzője:

-A mai napon nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, hiszen a bajnokság egyik kiemelkedő játékerejével rendelkező csapatot fogadtunk. Talán minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ma a százszázalékos teljesítmény a győzelemhez nem lett volna elegendő, a fiúk kétszázszázalékot nyújtva nyertek. Nagy az örömünk most, de ez a hatalmas bravúr csak akkor lesz igazán értékes, ha az idei utolsó találkozónkat is meg tudjuk majd nyerni Szegeden. Ezúton is gratulálok a csapat minden játékosának a mai nagyszerű teljesítményhez és a szép győzelemhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS