Több mint egy évtizedes szünet után, 2013-ban újranyitották a kiskőrösi lőteret, melyet Lechner Péter klubelnök és Maglódi Attila vezet. A megalakult JP Team Sportlövész Egyesület csatlakozott a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetséghez. Az egyesület tagjai a minősítő versenyeken és országos bajnokságokon egyaránt kiválóan szerepelnek. 

 

-Hirdetés-

A Kiskőrösi Lövészklub vezetői így értékelték az idei évet: 

– Elérkeztünk a 2021. évünket lezáró összefoglalóhoz. Dolgos év van mögöttünk, hárompályás versenyeket bonyolítottunk le, ami a helyi sajátosságok tekintetében nem kis dolog volt. A Steel Weekend megmérettetések minőségi rendezésében hatalmas szerepe van Boros László klubtagunknak, aki számos nagy értékű önzetlen támogatásával, felajánlásával segítette klubunkat, amit ezúton is köszönünk mindannyiunk nevében! Továbbra is töretlen Steel Challenge versenyeink népszerűsége, olyannyira, hogy kinőttük lehetőségeinket. Juniorjainkkal végzett több éves egyesületi munka, ebben az évben hozta meg igazán a gyümölcsét. Utánpótlás és felnőtt versenyzőink is kiválóan teljesítettek egész évben.
 
Kapcsolódó cikk
Junior, de már remek eredményeket ér el Steel Challenge versenyeken a kiskőrösi Maglódi Norbert
Junior, de már remek eredményeket ér el Steel Challenge versenyeken a kiskőrösi Maglódi Norbert
Több mint egy évtizedes szünet után, 2013-ban újranyitották a kiskőrösi lőteret, melyet Lechner Péter klubelnök és Maglódi Attila vezet. A...
 
 
Külön kiemelném Drexler Christine-t és Maglódi Norbertet, akik Országos Bajnoki címeket szereztek az elmúlt évben!

Drexler Christine egymaga 33 versenyen nevezett, ezzel ismét a legtöbb részvételt tudhatja magáénak.

Drexler Christine (Forrás: Kiskőrösi Lövészklub)

Maglódi Norbert pedig 61 éremmel a legeredményesebb klubtagunk lett 2021-ben.

 
Maglódi Norbert ((Forrás: Kiskőrösi Lövészklub)
A lent olvasható éremtáblánk a következő klubtagjainknak köszönhető: Drexler Christine, Maglódiné Tóth Szilvia, Mészáros Zoltán, Benkovszki Ferenc, Lechner Péter, Barna Hanna, Maglódi Tamara, Kohut Zalán, Gulyás Kevin, Maglódi Norbert, Maglódi Attila.
 
48 aranyérem
47 ezüstérem
44 bronzérem
 

Országos Bajnokságok – Central European Open

4 aranyérem
7 ezüstérem
4 bronzérem

 
 
 
MEGOSZTÁS