2021-ben már harmadik éve érkeztek Akasztóra a Dirner-Siland Futsal Club képviselői, hogy nehéz sorsú családok karácsonyát próbálják meg adományaikkal szebbé tenni. Karácsony közeledtével felerősödik sokakban a jótékonyság. Nem volt ez másként idén sem.

Szilágyi András vezetésével útra keltek december 20-án este, hogy újra segíteni tudjanak rászoruló családoknak Akasztón. András mindig elmondja, hogy második otthonának tekinti Akasztót, és 2019, valamint 2020 után idén sem volt kérdés, hogy újra ellátogatnak karácsony előtt a településre.

-Hirdetés-

Szilágyi András a klub elnöke mellett, Marosvölgyi Attila a csapat edzője, Kovács Zsolt játékos, és Kovács Veronika masszőr látogatta meg a megajándékozott három családot. Segítségükre volt Némethné Nagy Nóra jegyző asszony. A családok könnyei, és meghatottsága is bizonyította, hogy jó helyre érkezett a segítség.

Tartós élelmiszer, gyümölcs, sütemény, és édesség is jutott minden csomagba, illetve kis ajándékok, és labdák is.

Szilágyi András köszönetét fejezi ki a támogatóknak, szponzoroknak: Dirner Daru, Bogépfa KFT., és a focicipobolt.hu-nak az önzetlen segítségért. Külön öröm volt számukra, hogy idén egy akasztói vállalkozás is a kezdeményezés mellé állt a PERINMO 2000 KFT. (Totyi bolt) személyében.

A Kecskeméti klub jövőre is folytatni kívánja e nemes tevékenységüket Akasztón.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS