A sokéves hagyományoknak megfelelően az óév utolsó napján, december 31-én megrendezték a Vadkerti-tó körüli futást több, mint 100 résztvevővel. A GO Sportegyesület szervezésében megrendezett eseményen a tavat futották körbe a résztvevők, ami 4,5 km-es táv teljesítését jelentette.

Az edzettebbek, jobban felkészültek több kört is futottak, mely során elismeréseket vehettek át a 2021-es esztendő futói. A Fekete Villánál kialakított fogadótérnél a GO Sportegyesület részéről Kiss Gábor szervező köszöntötte az eseményen megjelenteket és ismertette a futók komolyabb eredményeit.

Bán László, Lukácsné Völgyesvári Réka, Weppert Sándor
-Hirdetés-

Az eseményen azon sportolók vehettek át elismeréseket, akik elértek egy mérföldkőhöz és teljesítették életük első félmaratonját vagy ettől hosszabb távokat. A 2021-es esztendőben első félmaratonját futotta le Bozsóki Attila, Schmélné Eifert Edit, Eifert Jánosné Edit, Csóka István, Kiss Anita, Kugelmann Dóra, Tóth Péter és maratont Németh Mihály. Az év futója díjat Bán László vehette át, aki teljesítette a Korinthosz 80-at, valamint az Ultra Tisza-tó versenyén 130 km-t. Az idén alapított Aranyszív díjat Lukácsné Völgyesvári Réka kapta, annak a háttérmunkának elismeréséül, amit a futókért végzett egész évben.

A Vadkerti-tó körbefutását követően 11 órakor a bátrabbak megcsobbantak a tó jeges vizében és a program életében első alkalommal fordult elő, hogy most három hölgy is vállalkozott erre a nem mindennapi kihívásra.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (140 db kép)
MEGOSZTÁS