Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást. Emellett az Országos Oltási Munkacsoport a háziorvosokat is felkérte arra, hogy a rendelési időben végzett oltásokon túl, ők is tartsanak kifejezetten oltási akciónapokat. Akár az első, akár az elmaradt második vagy a megerősítő harmadik oltásra is. A megerősítő oltás mindenkinek javasolt, aki 4 hónapnál régebben kapta meg az előző oltásait.

Ennek következtében rendkívüli oltási napok lesznek a soltvadkerti orvosi rendelőben (6230 Soltvadkert, Ifjúság utca 4.). Az előzetes regisztráció nem kötelező, de javasolt annak érdekében, hogy a megfelelő mennyiségű és a kívánt típusú oltóanyag rendelkezésre álljon.

Dr. Hirsch Márta (III. ajtó):
  • 2022. január 14-én (péntek) 14-18 óra között
  • 2022. január 15-én (szombat) 10-18 óra között
    Előzetes igény bejelentésére a 78/482-454 telefonszámon van lehetőség.
Dr. Schwarcz László (I. ajtó):
  • 2022. január 29. (szombat) 10-18 óra között
    Előzetes igény bejelentésére a 78/480-532 telefonszámon van lehetőség.
-Hirdetés-

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az oltási akció kizárólag a 12. év feletti lakosságra vonatkozik.
Az 5-11 éves gyermekek oltása továbbra is csak időpontfoglalással lehetséges a kórházi oltópontokon vagy a házi gyermekorvosoknál.

Kiemelt kép: MTI/Rosta Tibor

MEGOSZTÁS
Írta: vira