Bócsa, a már közel 3 éve tartó koronavírus járványt működő gyógyszertár nélkül vészelte át, ami sok nehézséget okozott az ott lakóknak. Sokak örömére 2021 júniusában megnyitotta kapuit a vásárlók előtt a BENU Gyógyszertár Bócsa, mely már önálló jogú közforgalmi gyógyszertárként működik a településen. Hosszú nyitva tartás, széles körű választék és raktárkészlet, kedves és segítőkész dolgozók, valamint (úttörőként) házhoz szállítás jellemzi.

A térség egyetlen BENU gyógyszertárának vezetője, dr Rabatin Balázs fontosnak tartja, hogy a vásárlók igényeit teljes körűen kiszolgálják, és kényelmükért mindent megtegyenek, új szolgáltatásokkal bővüljön kínálatuk.

dr Rabatin Balázs
-Hirdetés-

2022. január 1-vel módosult a 17. § A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény. A patikai webshopról januártól már a vény nélküli gyógyszereket sem lehet futárszolgálattal vagy postai úton házhoz kérni, erre csak akkor van lehetőség, ha van a patikának olyan szabad kapacitással rendelkező szakdolgozója, aki vállalkozik a házhoz szállításra.

Sokaknak ismerős lehet az a kellemetlen, vagy már bosszantó helyzet, amikor a mindennapi teendőivel összehangolva beiktatja a gyógyszertárat is, és a sorban állás után kiderül, hogy jelenleg nincs raktáron az általunk keresett termék. Ezért későbbi időpontban kell érte menjünk. Mondani sem kell, hogy mindez elvesztegetett idő, és persze újabb procedúrát vesz majd igénybe. Vagy az a szívesség kérés rokonainktól, ismerősünktől, szomszédunktól, hogy váltsa ki számunkra, és hozza el a felírt gyógyszert, szükséges patikai készítményt.

A BENU Gyógyszertár Bócsa INGYEN házhoz szállítja Bócsán, Soltvadkerten, Tázláron és Kiskőrösön a megrendelt termékeket
Mindennek a kiküszöbölésére, és az új jogszabályt figyelembe véve találta ki a bócsai BENU Gyógyszertár vezetője az INGYENES házhoz szállítási szolgáltatást. Így ezeket a kellemetlenségeket elkerülhetjük. Ennek a szolgáltatásnak az igénybevétele mellett szól továbbá az is, hogy már a telefonos megrendeléskor gyógyszerészi tanácsadásra is lehetőség van, és a kézbesítéskor is hozzáértő segítséget nyújt a szakszemélyzet.  

Tehát, ha nem tud eljutni a patikába, időt spórolna, vagy kerülni szeretné az esetleges megfertőződés veszélyét a sorban álláskor, bátran éljen a házhoz szállítás lehetőségével a BENU Gyógyszertár Bócsánál. Telefonon, vagy e-mailben történő egyeztetés esetén a megrendelt gyógyszereket, patikai készítményeket a szakszemélyzet akár aznap, INGYEN házhoz szállítja Bócsán, Soltvadkerten, Tázláron és Kiskőrösön.

A megrendelés menete rendkívül egyszerű:

– Ön vagy hozzátartozója rendelje meg a vényköteles (az orvos által a felhőbe felírt recept kiváltásához a TAJ szám szükséges), vagy a vény nélkül kapható gyógyszereket, patikai készítményeket a 06 30/990-3115; 06 78/448-967 telefonszámok egyikén, vagy a bocsagyogyszertar@gmail.com e-mail címen keresztül. A telefonszámok hétköznap 8-18 óra, szombaton 8-12 óra között, nyitva tartási időben hívhatók.

-Ezután a BENU Gyógyszertár Bócsa szakszemélyzete rögzíti a rendelést, majd összekészíti a csomagot.

– A szakszemélyzet előre egyeztetett időpontban, akár még aznap házhoz szállítja a rendelését. Ekkor személyes konzultációra is lehetőség nyílik a megrendelt termékekkel kapcsolatban.

Kézbesítéskor szükség esetén kérik a TAJ kártya, és a személyi igazolvány felmutatását.

Széles kínálat és nagy raktárkészlet

A BENU Gyógyszertár Bócsa a mindenkori igényekhez igazodó gyógyszer- és egyéb egészségügyi termékkészlettel, továbbá egyéb egészségmegőrzéssel kapcsolatos szolgáltatásokkal, tanácsadással törekszik szolgálni a lakosság igényeit. A patika szombaton is nyitva tartó gyógyszertár, bank- és egészségbiztosítási pénztári kártya elfogadóhely.

Elérhető készítmények:

  • Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények
  • Fogápolási termékek
  • Babaápolási termékek, pelenkák
  • Étrend-kiegészítők
  • Fogyókúrás készítmények: teák, kapszulák, italok, krémek
  • Gyógyteák, gyógyvizek
  • Homeopátiás termékek forgalmazása
  • Dermokozmetikumok
  • Bio-aromaterápiás készítmények
  • Natúr kozmetikumok
  • Haj- és bőrápolási szerek
  • Állatgyógyászati készítményeket

Törzsvásárlói kedvezmény!

Minden náluk elköltött 100 forintból 5 forintot jóváírnak Önnek, és az így gyarapodó összeget bármelyik vásárláskor felhasználhatja. (A nem támogatott készítmények esetében)

Folyamatos AKCIÓK!

A kedvezményes termékek havi listáját mindig megtalálja az aktuális BENU újságban.

Cím: 6235, Bócsa, Kecskeméti út 4.

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 8:00 órától-18:00 óráig
                         Szombat: 8:00 órától-12:00 óráig

Cím: 6235, Bócsa, Kecskeméti út 4. (54-es főút mellett a jelzőlámpánál)
Elérhetőség: 06 30/990-3115; 78/448-967

E-mail: bocsagyogyszertar@gmail.com
www.bocsapatika.hu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS