Szurkolásban és küzdelemben nem volt hiány január 18-án a soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI alsó tagozatos osztályai részére szervezett váltóverseny alkalmával. A sportcsarnokban az 1-4. évfolyamokban az osztályok által kialakított 8 fős csapatok mérték össze erejüket a különböző ügyességi gyakorlatok alkalmával.

-Hirdetés-

A sportdélelőtt fő szervezője Takács Gyula elmondta, hogy már régi vágya volt egy ilyen váltóverseny meghirdetése, amit hagyományteremtő célzattal indított útjára, így az évfolyamok győztesei egy vándorserleget vehettek át. A játékos sportvetélkedő során volt sok futás, szlalomozás, labdavezetési gyakorlatok és bukfencezniük is kellett a fiataloknak.

Nagyon izgalmas volt a 3. osztályosok vetélkedője, amely során az évfolyam négy osztálya nagyon kiegyenlített küzdelmet folytatott. A kupa sorsa az utolsó fordulóban dőlt csak el, amikor azzal nyertek az “a” osztályosok, hogy a verseny zárószámában ők bizonyultak a legjobbnak – pontazonosság esetén az utolsó számban elért eredmény döntötte el a helyezések sorsát. A versenyt végig nagyszerű hangulat jellemezte, hiszen az osztálytársak hangos szurkolással bíztatták a 8 fős csapatokat. A váltóverseny következő fordulója majd tavasszal lesz legközelebb.

A 3. évfolyam végeredménye:

1.hely: 11 pont 3.a
2.hely: 11 pont 3.c
3.hely: 16 pont 3.d
4.hely: 19 pont 3.b

A verseny évfolyamonként, más-más elosztásban került megrendezésre. A tudósítás és a képek a 3. osztály versenyéről készült(ek). 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (59 db kép)
MEGOSZTÁS