A Kiskőrösi Judo Egyesület számára nagyon nehéz volt a tavalyi év, amit több tényező is hátráltatott. A járványügyi előírások miatt hónapokig nem tudott az egyesület edzéseket tartani, ami mellett a Thököly utcai Küzdősportok Házának felújítási munkálatai miatt sem tudták folyamatosan használni az épületet sportolásra.

Egy ilyen év után ezért is tartja kiemelkedő eredménynek a klub alelnöke Borbényi Klára, hogy a tagjaik közül nagyon kevesen morzsolódtak le és többen csatlakoztak hozzájuk. A felújított Thököly utcai Küzdősportok Házában heti három alkalommal edzenek a Kiskőrösi Judo Egyesület tagjai. Az edzések Szabó Zoltán és Borbényi Klára edzők vezetésével folynak, valamint Burka Lajos irányításával a Bem József Általános Iskolában mini judo program van alsó tagozatosok számára, ahol megismerkedhetnek a sportág alapjaival.

-Hirdetés-

Most már a felújított Küzdősportok Házában tudnak edzeni, ahova összesen mintegy 40-en járnak rendszeresen a foglalkozásokra. Sajnos a tavalyi évben a járványhelyzet miatt sok verseny elmaradt, de az idén mintegy 25 versenyigazolással rendelkező sportolóval kívánnak részt venni a különböző megmérettetéseken.

A terem adott a gyakorlásokhoz, a judokáknak pedig az egyesület tud biztosítani ruhákat. 2022-ben megpróbálnak minél több korosztályos versenyen részt venni, a pályázati és önkormányzati támogatásokból judo ruhákat és különböző edzéseket segítő eszközöket kívánnak vásárolni.

Azok, akik szeretnének judozni, ezt jelezhetik a Kiskőrösi Judo Egyesület facebook oldalán vagy személyesen is ellátogathatnak a Küzdősportok Házában megtartott edzésekre.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS