Mihalec Gábor, pár- és családterapeuta, nemzetközi előadó, tréner, kapcsolati sikerkönyvek szerzője. Honlapjának jelmondatául szolgál hitvallása: „A szerelemnek van logikája, tudománya. A benne zajló folyamatok megérthetők és megváltoztathatók. Hatalmunk van a kapcsolatunk sorsa felett.” Mihalec Gábor 2022. február 5-én 18 órakor tart előadást VIHARÁLLÓ szerelem címmel. A programot a Magyar Pünkösdi Egyház Keceli Gyülekezete szervezi, helyszíne a Városi Könyvtár és Művelődési Ház.

-Hirdetés-

Az előadás alapja az a karanténkutatás, melyet az előadó 2020-ban, a pandémia első hullámában végzett 1255 fő részvételével. A kutatás arra irányult, hogy magyarázatot találjon a jelenségre, mely szerint a karanténba szorult párok kétféleképpen reagáltak az összezártsággal, a mozgástér leszűkülésével járó feszültségre. A terapeuta azt vizsgálta, mi a különbség azon párok között, akik együtt maradtak, és azon párok között, akiknek a kapcsolata  kettétört a karantén időszakának nyomása alatt. A vizsgálat tapasztalatait foglalta össze VIHARÁLLÓ szerelem című könyvében, melyet 2021-ben a Házasság Hete rendezvénysorozat hivatalos könyvének nyilvánítottak. A kutatásban végzett munkájáért a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán férfi példakép díjban részesítette. A Délmagyarország napilap pedig  az év Aranyembörévé választotta.

Emellett Pár-percek címmel indított a Facebookon egy videósorozatot annak érdekében, hogy a párok nagyobb hatékonysággal tudják kialakítani saját megküzdési stratégiájukat a pandémia által megnehezített élethelyzetekben. Több, mint 130 videó található ezen az oldalon.

Legismertebb könyve a Gyűrű-kúra. 2004-től kezdődően néhány évig az anyakönyvvezetők ezt ajándékozták a házaspároknak a szertartások után. Minden idők egyik legnagyobb példányszámban kiadott magyar nyelvű párkapcsolati könyve.” Nemcsak Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban, Lettországban, Csehországban és Szlovákiában is elérhető.

Mihalec Gábor elnyerte a Kopp – Skrabski díjat is, mely szakterületének legrangosabb elismerése. Házas, két felnőtt gyermek édesapja.

Dr. Mihalec Gábor és családja (A kép forrása: habosbabos.hu) 

A keceli pünkösdi gyülekezet szeretettel várja az érdeklődőket.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció az alább linken érhető el: Regisztráció Mihalec Gábor előadására.

 

Forrás: mihalecgabor.hu

MEGOSZTÁS