Január 26-án telt ház előtt léptek fel a Dumaszínház stand-up humoristái: Kiss Ádám és Elek Péter, a művelődési központ színháztermében. Kiskőrösre azonban már az előadás előtt jóval korábban megérkeztek és a helyi látnivalókat is megnézték.

-Hirdetés-

Egyhetes turnésorozaton vesz részt a stand up két kiemelkedő képviselője, melynek egyik állomása Kiskőrös volt. A mostani fellépés rendhagyó volt abból a szempontból, hogy már kora délután népes stáb kíséretében Kiss Ádám és Elek Péter megnézte a János Vitéz Látogatóközpont interaktív kiállítását, valamint a Petőfi Szülőházat is. 

Most egy egyhetes turnéban vagyok, ami hétfőn kezdődött. Szolnokról mentünk Dombóvárra, onnan jöttünk Kiskőrösre, innen pedig Hódmezővásárhelyre utazunk. Mivel ez egy egyhetes turné kisbusszal, ezért arra gondoltunk, hogy hasznosan szeretnénk tölteni a napjainkat, a fellépések közötti időt. Egy kis sorozatforgatást terveztünk köré. Kiskőrösön meglátogattuk az interaktív János Vitéz Látogatóközpontot, ahol nagyon cukin vendégül láttak minket – mesélte Kiss Ádám, humorista. 

A két humorista a labirintusban az interaktív feladatok közül többet is kipróbált, ami része lesz egy egyhetes kihívásról szóló filmnek. A videós anyag célja az lesz, hogy a fiatalok számára is népszerűsítsék azokat az értékeket, melyeket Kiskőrösön láttak. 

A célunk az, hogy a mai fiatalokat is inspiráljuk arra, hogy itt mekkora elődök éltek. Egyébként egész héten versenyzem Elek Péterrel, akivel agyaggalambot lőttünk, gokartoztunk, lovagoltunk az elmúlt napokban – tette hozzá.

A napot Kiskőrösön a Világvégre 90 perces előadással zárták, melyben a nézők a humoriták szemüvegén keresztül is láthatták a minket körülvevő világot. A színpadon először Elek Péter állt a közönség elé, majd Kiss Ádám egyedi videóbejátszásokkal gazdagított 60 perces stand-up fellépésével zárult az este. 

A nagy sikerre való tekintettel a közeljövőben ismét lesz Kiskőrösön is kihelyezett Dumaszínház a Petőfi Sándor Művelődési Központ színháztermében. 

Forrás: Kiskőrös TV 
Kiemelt kép: Géza Takáts facebook oldala 

MEGOSZTÁS