A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi NKSZSE női kézilabda csapata elkezdte a téli felkészülését. A csapat heti három alkalommal edz a városi sportcsarnokban, melyben több ifjúsági és serdülő korú játékos is szerepel.

A gárda az őszi szezont a 6 csapatos bajnokság 5. helyén zárta, egy győzelmet és egy döntetlent elérve, 3 ponttal. Az együttesről Czérna János edző elmondta, hogy a játékoskeretben nem volt változás, viszont a sérültek felépültek és hosszú kihagyás után a kapus poszton ismét számíthat Boldizsár Nikitára.

-Hirdetés-

A lányok számára január 3-án volt az első edzés, amelyet követően hétfőn, szerdán és pénteki napokon folyik a felkészülés. Az alapozó időszakban az edzések során szerepet kapnak az erőlétet javító gyakorlatok, de a labda is gyakran előkerül.

Most a csapat a hazai rendezésű Zsubori Zoltán Emléktornára készül, (ami február 5-én lesz 10 órai kezdéssel) amelyen a kiskőrösi együttes mellett két Tolna megyei gárda szerepel majd.

A tavaszi bajnoki szezon február harmadik hétvégéjén indul el. A csapat ez előtt a soltvadkertiek ellen – már két alkalommal – elhalasztott mérkőzését pótolja majd, amit Kiskőrösön játszanak majd le február 12-én szombaton 17.30 órai kezdettel.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS