Avatar photo
Írta: Tóth Reni

Január 29-én retro party-t tartottak a kiskőrösi Fortuna Étteremben. Az esemény nagy sikernek örvendett. Hajnalig tartó táncolással búcsúztatták az év első hónapját fiatalabbak és idősebbek is.

-Hirdetés-

A buli megszervezése az étterem vezetőjének, Németh Pálnak az ötlete volt, aki egyben a zenét is szolgáltatta, mint Dj Saul.

Németh Pál, és felesége: Némethné Bácsi Krisztina

Pali idén 30 éve van benne a vendéglátásban, valamint a bulikon való zenélésben. Szívét lelkét beleteszi, hiszen rengeteg helyi eseménynek, bálnak, lakodalomnak, születésnapnak ad otthont a Fortuna Étterem, minden évben.

Németh Pál így mesélt az eseményről hírportálunknak: 

„Tavaly a koronavírus járványhelyzet miatt a legtöbb esemény elmaradt, így ezek a bulik is. Nem volt szilveszter, a hagyományos szezonális bálokat is le kellett mondani. Ez a parti nem első alkalommal van megszervezve, nem is tudom hirtelen megszámolni, hogy már hány ilyen bulit szerveztünk.

A legtöbbnek nincs témája, csak egy jó hangulatú szombati buli, ahova bárki eljöhet és kedvére táncolhat, szórakozhat, kikapcsolódhat. Ez az alkalom retro buliként volt meghirdetve, ezért ma ez a műfaj fog dominálni, de igyekszem minél többféle zenét szolgáltatni, akár kérésre is. 

Az eseményre a fiataloktól kezdve az idősebb korosztályig rengetegen jöttek el

Tudni kell rólam, hogy nagy kedvencem a funky. Viszont sajnos idén abbahagyom a zenélést ezeken a partikon, és a helyemet Kecskeméti Márk, DjKecsa fogja átvenni. Nagyon tehetséges, és már régóta foglalkozik a zenéléssel. 

A közeljövőben még tervbe van egy Valentin-napi buli, illetve a hagyományos Nőnapi bál, svédasztalos vacsorával, ahol rajtam kívül még a Szamosi Band fogja a zenét szolgáltatni. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!”

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS