Ma délelőtt, február 1-jén nyitott meg az NRG Power Plate Stúdió Kiskőrösön, melyet Rakonczai Mona, tősgyökeres kiskőrösi lány álmodott meg és hívott életre. Mint mondja, elsődleges célja nem a profitszerzés, sokkal inkább a szemléletformálás, az emberek tudatos életvezetésre nevelése. Látogatást tettünk hát a stúdióban, hogy megoszthassuk veletek tapasztalatainkat, élményeinket.

-Hirdetés-

Az NRG Stúdióba belépve, nagy mosollyal fogadott minket Mona, aki elmesélte azt is, hogy sport iránti szeretete egészen gyermekkorára nyúlik vissza, amikor is megismerkedett élete első pocketbikejával, de később kipróbálta magát cselgáncsban, kézilabdában, táncban, rúdfitnessben és crossfitben is. Középiskolai tanulmányai mellett jégkorong edzőként dolgozott Kiskőrösön, majd 2019-ben Budapestre költözött, hogy megismerje a Power Plate csínját-bínját. Folyamatosan képezte magát, hogy vendégei számára személyre szabott edzés és életmódtervet tudjon összeállítani kitűzött céljaik eléréséhez. Mint mondja, élete a mozgás. Ezt a szemléletet szeretné átadni vendégeinek is. Erőteljesen él benne az embereken való segíteni akarás, hogy elérjék céljaikat. Ez a folyamat, a változás látványa, nemcsak vendégeinek, hanem számára is akkora örömöt jelent, hogy azt szavakkal ki sem tudja fejezni.

Mindenképpen meg kell említenünk azt is, hogy az edzésen való részvételhez minden esetben előzetes időpontegyeztetés, vagy online időpontfoglalás szükséges. Mona egyénileg, személyre szabottan foglalkozik minden vendégével. Azonban lehetőség van páros edzésre is, ami azt jelenti, hogy az egyik személy egy percen keresztül a gépen, míg a másik a talajon hajtja végre a Mona által instruált gyakorlatokat, majd cserélnek. Egy edzés átlagosan 30 percet vesz igénybe, mely energiával tölt fel, lendületet ad. Többek között ezért is ajánlja azt, hogy aki teheti, már a reggeli órákban  keresse fel, építse be mindennapjaiba ezt a mozgásformát. Az edzés dinamikájához a kellemes környezet és a stúdióban hallható lendületes zene is nagyban hozzájárul. Mindemellett képes olyan edzést is összeállítani, ami lefárasztja az egyént, hiszen Budapesten több élsportolóval is együtt dolgozott, akik edzés alternatívaként választották a Power Platet. Ez csak az edző személyén múlik, vagy azon, hogy éppen mire van szüksége a vendégnek.

A Power Plate egy széles körben alkalmazható edzésmódszer, legyen szó fitnesz vagy egészségügyi felhasználásról. A vibrációs tréninggép előnyei többek között: jobb egyensúly és flexibilitás, erősebb és tónusosabb izmok, fokozott anyagcsere, zsírégetés, alacsonyabb stresszhormon szint, cellulit csökkentés, öregedésgátlás. 12 éves kortól, minden korosztály számára egyaránt ajánlott, akár kiegészítő sportként is.

Ha kedvet kaptál és szeretnéd kipróbálni ezt az edzésmódszert, nincs más dolgod, minthogy időpontot egyeztess Monával, majd tréningruhába bújj, váltócipő használata értelemszerűen kötelező. Mivel megannyi lehetőséget nyújt a gép, ezért Mona a céljaidnak megfelelő, személyre szabott edzésprogramot állítja össze számodra.

Az első alkalom mindenki számára ingyenes, hogy meggyőződhess róla kedvedre való-e ez az edzésmódszer, illetve mint mondja: ilyenkor tudja megállapítani az egyén edzettségi szintjét. Ha nemcsak sportolásra vágysz, hanem életmódot is váltanál, nagyszerű alternatíva lehet az a receptgyűjtemény, melyet egy kiskőrösi dietetikussal közösen állítottak össze. Felhívta a figyelmünket arra is, hogy az általuk ajánlott ételek gyorsan, mindössze néhány hozzávalóból elkészíthető (figyelembe véve a kiskőrösi lelőhelyeket) pénztárcabarát megoldások. Igény esetén lehetőség van online vagy személyesen is konzultálni a dietetikussal. Hozzátette:  terveiket februárban véglegesítik, így márciustól (bevezető áron) már bárki számára elérhető lesz a receptgyűjtemény és a dietetikai tanácsadás is.

Ha még nem tetted meg, érdemes követni az NRG Power Plate Stúdió facebook oldalát, ahol nyitási akcióval, kedvezményekkel, illetve további ismertető bejegyzésekkel is találkozhatsz.

Érdeklődj személyesen, vagy telefonon a 06 20 368 6336 -os számon, továbbá látogass el a Petőfi Sándor út 11. szám alatt található stúdióba (előzetes egyeztetés után), ahol szívesen körbevezet Téged is.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS