A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapatának utánpótlás gárdái közül az U16-os együttes bajnoki találkozón lépett pályára február 8-án Kalocsán. Az együttes a Gézengúz UKC ellen játszott mérkőzést, amelyen a kiskőrösi fiatalok nagyon jó teljesítményt nyújtottak.

-Hirdetés-

A kiskőrösi együttes 32-23 (10-17) arányú győzelmet aratott az idei első korosztályos bajnoki mérkőzésén: Fülöp (k), Gombár 2, Grausza 1, Dörmő 8, Harangozó 8, Fazekas 1, Vlcskó 4, Dicsa 6, Megyeri 1, Döme 1. A kiskőrösi gárda már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést és Dörmő Ádám, valamint Harangozó Andor vezérletével nagy gólarányú, magabiztos győzelmet arattak.

Harangozó Péter – Kiskőrösi KSK edzője:

-Az U16-os bajnokságban ott folytattuk szereplésünket, ahol decemberben abbahagytuk. A csapat lendületes, fegyelmezett, pontos játékkal egy újabb fényes győzelmet aratott Kalocsán és ezzel megszilárdítottuk helyezésünket a tabella középmezőnyének elején. Külön öröm számomra, hogy minden mezőnyjátékosunk tudott gólt szerezni és szépen eloszthattam a játékperceket, hiszen már az első félidőben magabiztos előnyre tettünk szert. Jó volt látni a srácokban a tüzet, az elszántságot és amennyiben ilyen lesz a továbbiakban is a fiúk hozzáállása, akkor szép tavasz elé nézhetünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS