2022. február 10-én, csütörtökön Kiskőrös felől tartott Kecel irányába egy kisteherautó, amikor az 52-es kilométerszelvény közelében egy földútról felhajtó markoló gémjének csapódott.

Az ütközés erejétől a kisteherautó dobozos felépítménye teljesen leszakadt a platóról, a csomagtérben lévő holmik pedig több mint 100 méteren keresztül beborították az úttestet. A kisteherautóban a kiskőrösi sofőr melletti gyermekülésben aludt a 9 hónapos kislánya, aki a baleset során megsérült. Őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a hatóságok az érintett útszakaszt több órára teljesen lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kapcsolódó cikk
Baleset történt Soltvadkert és Kecel között, teljes az útzár
Baleset történt Soltvadkert és Kecel között, teljes az útzár
Kisteherautó ütközött össze egy markolóval az 54-es főút 52-es kilométere közelében, a Bács-Kiskun megyei Soltvadkert és Kecel között február 10-én,...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS