Valentin-nap alkalmából nyereményjátékot hirdettek a Soltvadkert-Vadkerti-tó közösségi oldalon a szerelmeseknek kedvezve.

“Ha még nem döntöttétek el, hogy milyen közös programon vegyetek részt párotokkal ezen a hétvégén, akkor mi adunk egy tippet, hogy jól érezzétek magatokat.
Látogassatok el a Vadkerti-tó partjára! 
Egy kellemes séta közben pihenjetek meg a tó partján elhelyezett csók padon, és gondoljatok vissza első közös élményetekre. Valentin-nap alkalmával, most egy nyereményjátékkal kedveskedünk számotokra.
 
Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a játékban, nem kell mást tennetek, minthogy kilátogassatok a csók padhoz, ahol készítsetek egy szerelmes közös képet, amit töltsetek fel a Soltvadkert-Vadkerti-tó Facebook oldalon található eredeti poszt alá kommentbe, és kedveljétek a bejegyzést! 
 
Az első 5 feltöltő két darab napijegyet kap ajándékba, valamint az első 3 legtöbb kedvelést begyűjtő fénykép feltöltője egy családi csomagban részesül, mely tartalmaz egy családi strandbelépőt, pavilonnal, és napozóágyakkal.
 
Bízunk benne, hogy minél több első közös, vagy a tóhoz fűződő legkedvesebb élményetek felidézésre kerül a csók padon, amelyeket akár meg is oszthattok velünk a fényképhez fűzve.
A fényképek feltöltésének határideje 2022.02.14-e éjfél.
 
A nyertesek névsorát 2022.02.15-én tesszük közzé a Soltvadkert-Vadkerti-tó Facebook oldalon.
Várunk benneteket a Vadkerti-tó partján.”
 
Forrás, kiemelt kép: Soltvadkert-Vadkerti-tó Facebook oldal
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS