Írta: vira

Zajlanak az előkészületi munkálatok a Szabadidőparkban, ugyanis várhatóan február 21-én megkezdődik a Magyar Kézilabda Szövetség által finanszírozott kültéri kézilabdapálya kialakítása Kiskőrösön.

 

„Font Sándor képviselő úr segítségével a Magyar Kézilabda Szövetség Kiskőröst is kiválasztotta egy szabadtéri, nagyon modern borítású kézilabdapálya kialakítására.
Ez egy 74,5 millió forintos beruházás, tehát óriási segítség ez a városnak. Ennek a kézilabdapályának a helyét kell most előkészítenünk” – mondta Domonyi László, polgármester.

A kézilabdapálya kialakítása, a két aszfaltos teniszpálya megszüntetésével, kerítés lebontással, valamint fák kivágásával jár. Ennek munkálatai zajlanak jelenleg a területen.
A Szabadidőpark ezen oldalán nemcsak egy kézilabdapálya kialakítását tervezi az önkormányzat. 

„A  Magyar Tenisz Szövetségtől is kaptunk ígérvényt teniszcentrum építésére, egy elsőütemes lehetőséget, a Kiskőrösi Tenisz Klub. És onnantól ennek az előkészítése is elkezdődik. A földhivatali mérések megkezdődnek, a geodéták már kimérték a pontos helyeket” – tette hozzá. 

A kültéri kézilabdapálya kialakításának munkálatai várhatóan február 21-én kezdődnek, és közel két hónapot vesznek majd igénybe. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=aO5pQTsTJoE
 
 
Forrás: Kiskőrös TV
 
 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS