Nyitó Sajtóközlemény
BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft.

SAJTÓKÖZLEMÉNY
KEHOP-5.2.2-16-2016-00081

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság épületenergetikai fejlesztése
-Hirdetés-

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül 400 millió forint vissza nem térítendő, támogatást használhat fel.

A projekt a Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében. A beruházás a BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve.

A projekt helyszínein a Kalocsai és a Kiskőrösi Rendőrkapitányság épületének külső határoló fal-, lábazati- és födémszerkezetek utólagos hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, a fűtési rendszer korszerűsítése, az elektromos hálózat megújítása és a napelemes rendszer telepítése valósul meg.

A fejlesztés eredményeként a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság biztonságosabb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00081 „Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztése” című pályázat keretében valósul meg.

A Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. május

A projektről bővebb információt a https://www.bmsksport.hu/projektek oldalon találnak.
További információ kérhető: kommunikacio@bmsksport.hu

Képek: bmsksport.hu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (3 db kép)
MEGOSZTÁS