Monory Erzsébet  évek óta szerepel kiemelkedően a mesemondó versenyek különféle színterein. Ezen a héten két alkalommal is megmérette magát, ezekről az eseményekről felkészítő pedagógusa, Szenohradszkiné Kákonyi Gabriella számolt be.

A járási verseny főszervezője Izsák volt, a pandémia miatt online módon zajlott. Gabi néni büszkén mesélte, hogy „Erzsike adottságai, mesemondó varázslata, ami mindig megérinti a hallgatóságot, sokkal jobban átélhető a hagyományos, hallgatóság előtt megrendezett versenyeken. E nehézség ellenére is a második helyezést sikerült elérnie.”

Monory Erzsébet
-Hirdetés-

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár Térségi Mesemondó Találkozójáról sem távozhatott Erzsike érem nélkül. Itt magyar népmesével indult. Szintén második helyezést ért el.

Gabi néni, Monory Erzsébet osztályfőnöke arról is beszámolt, hogy a meseolvasás az osztályában mindig örömteli napi program. Büszke rá, hogy tanítványa nemcsak jó hallgatóság a mesék birodalmában, de benne az olvasás szeretete előadó tehetséggel is párosul.

Mindkét említett versenyen több Bem iskolás diák is eredményesen szerepelt. Ezekről az eseményekről korábbi cikkünkben és az iskola Facebook oldalán tájékozódhatnak az Olvasók.

MEGOSZTÁS