A Kiskőrösi KSK utánpótlás csapatai közül az U16-os gárda az országos korosztályos bajnokságban szerepel. Az együttes az U16-os küzdelemsorozat II. osztályának keleti csoportjában küzd meg az ellenfelekkel, ahol 13 gárda alkotja a mezőnyt.

-Hirdetés-

A kiskőrösi fiatal kézilabdázók február 18-án Veresegyházára látogattak, ahol 31-19 (12-13) arányú győzelmet arattak: Fülöp (k), Gombár 4, Grausza 1, Dörmő 8, Harangozó A. 3, Fazekas 1, Vlcskó 3, Dicsa 9, Döme 2.
A csapat ezzel a győzelemmel a 6. helyen áll a tabellán, 11 mérkőzésen szerzett 6 győzelemmel és 5 vereséggel, 12 ponttal.

Bevették a veresegyházi “várat” a kiskőrösi fiatalok…

Harangozó Péter – Kiskőrösi KSK edzője:

-Az őszi szezonban egy nagyon szoros mérkőzésen egyetlen találattal tudtuk legyőzni a mostani ellenfelünket. Most nagyon jól felkészültünk a mérkőzésre és a hosszú utat követően a fiúk kiváló teljesítményt nyújtottak. Az első félidőben még voltak hibáink, de így is egy gólos vezetéssel tudtunk pihenőre vonulni. A félidőben adott összes taktikai utasítást pontosan betartották a második játékrészben a fiúk és kiváló játékot nyújtva nyertünk olyan nagy arányban ezen a találkozón, amelyre a bajnokság eddigi küzdelmei során még nem volt példa. Örömmel mondhatom, hogy most már van olyan csapat a mezőnyben így, akit oda-vissza alapon kétszer is megvertünk. Már a téli felkészülésünk alatt is láttam, hogy szép tavaszi szezon elé nézhetünk és ez a reményem most a pályán, a jó teljesítményben is visszaköszönt. Szeretném külön kiemelni Dicsa Márkot, aki a mezőny legeredményesebb játékosa volt 9 góllal. Nagy öröm számomra, hogy a keret minden játékosa gólt szerzett és mindenki tudása legjavát nyújtotta.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS