Írta: vira

 

-Hirdetés-

SAJTÓKÖZLEMÉNY, 2022.02.21. 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy február végén, március elején megkezdődnek Kiskőrös, I. számú vízműtelep víztermelő kutak összekötése távvezetékkel a központi víztisztító teleppel című munka keretében a vízvezeték fektetése. A nyersvízvezeték a Holló János, Vízmű, Szendrey Júlia és Kassai utcákban fog kiépülni.

A vezeték nyomvonalába eső kapubejárókat és burkolatokat elsősorban burkolat alatti átfúrással, burkolatbontás nélkül oldják meg munkatársaink. Abban az esetben, ha ez mégsem lehetséges és burkolatbontásra kerül sor, a kapubejárót minden esetben a műszak végére járhatóvá tesszük, és csőfektetést követően az eredeti állapotra helyre is állítjuk.

A kivitelezés nem jár rendszeres vízhiánnyal, amennyiben mégis elzárásra kerül sor a munkák idején, azt munkatársaink közzéteszik társaságunk honlapján, facebook oldalán.


Amennyiben a kivitelezéssel kapcsolatban kérdésük, észrevételük van, az alábbi telefonszámon érdeklődhetnek (hétfőtől-péntekig 7:00-15:00 között)

Zsikla Róbert vízágazati üzemvezető 06 20 510 4433

A munkálatok ideje alatt kérjük szíves türelmüket és együttműködésüket!

Köszönettel:  
Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft.
Kiskőrösi üzemmérnöksége

 

Kapcsolódó cikk
A következő hetekben nagy volumenű beruházásba kezd a Kiskunvíz Kft. Kiskőrösön
A következő hetekben nagy volumenű beruházásba kezd a Kiskunvíz Kft. Kiskőrösön
A februárban induló munkálatok során egy kilométer hosszan fognak új csőhálózatot lefektetni Kiskőrösön. A munkálatok a Holló, a Vízmű, a...

Sajtóközlemény
Kiemelt kép: illusztráció (https://www.papaivizmu.hu/) 

MEGOSZTÁS