A Mad Gun előzenekart követően a KISS Forever Band hozott őrült farsangi hangulatot 2022. február 19-én az izsáki ZÖREY klubba.

-Hirdetés-

A ZÖREY klub emlék/tribute-zenekari koncertsorozatának nyitányaként, a két évvel ezelőtti Rockfarsang résztvevőivel nyitotta az idei tavaszi évadot.

Az előzenekarként fellépő kecskeméti Mad Gun zenekar, a visszatérő Kun László énekes, és még egy vendég énekessel megerősítve, AC/DC, ZZ Top, Guns N’ Roses, Metallica számokkal alapozták meg a Rockfarsang hangulatát. Az izsáki Meleg Péter gitáros révén akár helyinek is mondaható kecskeméti zenekar a koncerten készült YouTube videó tanúsága szerint is, méltó módon indította a ZÖREY klub tavaszi évadját.

Mad Gun zenekar
Mad Gun zenakar: Meleg Péter – gitár; Jakubek Dávid Péter – basszus; Kun László – ének; Dósay Dávid – dob; Szénási Anna – ének; Józsa Ádám – ének, gitár

Mint ahogy két éve, az idei Rockfarsang leghitelesebb fellépője is, a valódi jelmezekben játszó KISS Forever Band volt. Bár a pinceklub nem teszi lehetővé a pirotechnikai anyagok használatát, de a zenekar, a többi showelemmel kísért játékával, magával ragadó őrült hangulatot varázsolt a rajongóknak. A zenekar és a közönség egymásra találásáról tanúskodik a koncerten készült YouTube videó is.

KISS Forever Band
KISS Forever Band: Tobola Csaba (Pocky The Demon) – bass; Maróthy Zoltán (Space Ace) – gitár, ének; Radek Sikl (Catman) – dob; Váry Zoltán (Starchild) – gitár

Fontos információ a KISS rajongók számára: mivel az eredeti KISS együttes, az elképesztő 45 éves karrier után tervezett END OF THE ROAD európai fellépéseit a pandémia miatt nem tudta teljesíteni, így 2022. július 14-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor a budapesti búcsúkoncertre. A magyar rajongók utoljára láthatják az elképesztően látványos koncertjeikről ismert legendás showmeneket.

A ZÖREY klubban is folytatódnak az emlék/tribute-zenekari koncertek, ahol a Deep Purple (2022.03.05.) után a Guns N’ Roses & AC/DC (2022.03.26.), majd a Led Zeppelin (2022.04.30.) zenéire bulizhatnak a rajongók.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS