Kiskőrösön az ovisok után, a Jótifutisok is elűzték a telet 2022. február 27-én. A hűvös idő ellenére szép számmal gyűltek össze vasárnap reggel Kuti Zoli barátai Kiskőrös főterén.

-Hirdetés-

A jelmezes baráti társaság nemcsak Kiskőrösiekből állt (illetve futott): volt aki Kalocsáról, Kecelről, Kiskunhalasról, Kiskunmajsáról, Kecskemétről sőt Székesfehérvárról érkezett, hogy városunkban farsangi jelmezben fusson egyet. A Jótifutisok a baráti beszélgetések, jókedvű fotózkodások után futottak-kerekesszékeztek és bicikliztek egy kört, ezzel is a hagyományokat követve próbálták elűzni a telet. A jelmezek magukért beszéltek, hiszen volt szerzetes, bohóc, Márió a harmonikás, aki stílusosan végig zenét is szolgáltatott. A futók között volt András, aki a mai napra Andreának öltözött és persze Kuti Zoli, aki egy Milka tehén bőrébe bújt. Olyan résztvevők is voltak, akik nem szándékoztak vasárnap futni, csak épp arra jártak és végül csatlakoztak a futókhoz.

A futást követően persze pukkant a kölyökpezsgő, fogyott sorban a farsangi fánk és a palacsinta. Reméljük most már érkezik a tavasz, a Jótifutisok mindenképp kitettek magukért a tél elűzésében, rajtuk ez már nem múlhat.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS