Az őszi szezon 12. fordulójából elmaradt megyei III. osztályú labdarúgó mérkőzést pótolták február 26-án Tabdin, egy szomszédvári összecsapás keretében. Ezen a napon a Tabdi KSE együttese a Kiskőrösi LC II. csapatát látta vendégül.

Tabdi KSE-Kiskőrösi LC II. 0-7 (0-3)

A Tabdi KSE csapta
-Hirdetés-

Tabdi KSE: Fábián T. – Kakulya, Soós, Györgye, Mikulás, Szabó N., Tóth Z., Patai (Damásdi), Horváth Á., Kertész, Fábián Á. (Seres).
Edző: Szentgyörgyi Krisztián

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Pszota – Somlyai, Lengyel (id. Mokrickij), Pecznyik, Szlovák P., Sinkó (Dicsa), Gyurián, Breznyán, Torgyik M., Kriskó, ifj. Mokrickij.
Edző: id. Mokrickij Viktor

Már a mérkőzés elejétől kezdve fölényben játszott a kiskőrösi csapat, a hazaiak alkalmanként kontratámadásokkal próbáltak kapura veszélyesek lenni. A kiskőrösiek a 34. percben már 3-0-ra vezettek Sinkó Dorián, ifj. Mokrickij Viktor és Lengyel Dominik góljaival. A mérkőzés az első félidőben eldőlt, ami után a második játékrészben tovább növelte előnyét a vendég csapat Lengyel Dominik, id. Mokrickij Viktor, Kriskó Tamás, valamint Gyurián Gábor találataival és 7-0 arányú magabiztos, megérdemelt győzelmet aratott.

Szentgyörgyi Krisztián – Tabdi KSE edzője:

A csapat február elején kezdte meg a téli felkészülését a tavaszi szezonra heti egy gyakorlással és három edzőmérkőzés lejátszásával. A mai mérkőzésre nagyon készültünk, tudtuk, hogy mit fognak játszani a kiskőrösiek, de sajnos az előre megbeszélt dolgokból kaptuk a gólokat. Sorsdöntő volt, hogy 0-1-nél kihagytunk egy nagy gólszerzési lehetőséget és az első félidőt követően feladtuk a mérkőzést, valamint keveset futottunk. Nagyon sajnálom a fiúkat, de ennyi hibával ma csak vereséget szenvedhettünk. Meg kell említenem, hogy a játékoskeretünkben is volt változás miután új igazolásként érkezett hozzánk a Budapest Bajnokságból Horváth Ádám, valamint Kiskőrösről jött Patai Denisz és Györgye Dávid. A csapatból távozó nem volt, így az újonnan érkezőkkel kiegészülve erősödött a keretünk. Nekünk nem az igen erős kiskőrösiek ellen kell pontokat szereznünk. A jövő héten Csengődre látogatunk, ahol mindenképpen szeretnénk nyerni és javítani a mai vereség után.

Somlyai Péter – Kiskőrösi LC II. játékosa:

Évek óta gondot okoz, hogy egyre idősebb a csapat átlagéletkora és próbálunk fiatalabbakat is beépíteni a megfelelő futómennyiség érdekében. A téli felkészülés során heti egy alkalommal edzettünk és egyetlen mérkőzést játszottunk a klub ifjúsági csapata ellen. Úgy gondolom, hogy a mai nagy gólarányú győzelmünkből messzemenő következtetést nem kell levonnunk, mert ez volt az idei első tétmérkőzésünk a bajnokság egyik kevésbé erős csapata ellen. A játékoskeretről szükséges megemlítenem, hogy ifj. Mokrickij Viktor az elfoglaltságai és az egyéb okok miatt úgy döntött, hogy a tavasszal a megyei III. osztályú gárdában szerepel. Mellette az ifjúsági keretből játszott ma nálunk Torgyik Máté, valamint kapus poszton Pszota Csongor. A mérkőzésen végig tudtuk irányítani a játékot és a harmadik találatunk után már csak a két csapat közti gólkülönbség volt a kérdéses. A következő találkozónk a Kecel FC II. csapatának otthonában lesz, ahol nagyon nehéz összecsapásra számítok.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS