A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szomszédvári mérkőzésre került sor szeptember 26-án. A játéknapon a Tabdi KSE gárdája a Kiskőrösi LC II. csapatát fogadta hazai környezetben. A találkozó érdekessége volt, hogy a hazaiaknál több olyan labdarúgó is pályára lépett, akik korábban kiskőrösi színekben szerepeltek.

Tabdi KSE-Kiskőrös LC II. 1-3 (0-3)

A Tabdi KSE csapata
-Hirdetés-

Tabdi KSE: Czerman – Kakulya, Lengvári, Gmoser I., Szabó N. (Seres), Lasztovicza Á., Kertész, Fekete, Varga M., Kovács B., Fábián Á. (Damásdi).
Edző: Gmoser István

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Rózsavölgyi (Rácz T.), Somlyai (Gombár), Gémesi, Szentgyörgyi, Kriskó, Gyurián, Rumán, Mokrickij (Makó), Sinkó (Ribánszki), Markó.
Edző: Rácz János

A találkozó kiegyenlített mezőnyjátékot hozott, mely során a kiskőrösiek magabiztosabban birtokolták a labdát, a hazaiak pedig kontratámadásokkal próbáltak veszélyesek lenni a kapura. Egy szép akció végén már a 2. percben vezetést szerzett a kiskőrösi csapat Szentgyörgyi Ákos fejes góljával (0-1). Ezt követően mindkét oldalon adódtak gólszerzési lehetőségek, de csak a kiskőrösiek tudtak a kapuba találni a 34. percben Sinkó Dorián (0-2), a 40. percben pedig Somlyai Péter révén (0-3). A szünet után a többgólos előnyét magabiztosan őrizte a kiskőrösi gárda és a 68. percben ugyan Lasztovicza Ákos találatával szépített a Tabdi csapata (1-3), de a vendégek győzelme nem forgott veszélyben.

Gmoser István – Tabdi KSE csapatának edzője:

-Az első félidő sajnos nem úgy sikerült, ahogy az öltözőben megbeszéltük. Talán túlzottan tiszteltük az ellenfelünk címerét és megijedtünk a kiskőrösiektől. Már hetek óta nem tudunk átlépni egy bizonyos küszöböt, mert úgy gondolom, hogy az elért eredményektől sokkal több van a csapatban. A mérkőzésen megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, de csak a második félidőben tudtunk a kapuba találni. A szünet után már jobban játszottunk, mentünk előre lelkesen, de sajnos egyenlíteni már nem tudtunk. Ma a jobb csapat nyerte meg a mérkőzést, de ennél mi sokkal többre vagyunk képesek. Most a számunkra két nagyon fontos szomszédvári derbi jön a Csengőd és a Kaskantyú ellen. Remélem sikerül felrázni kicsit a fiúkat. A rangadókon számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Rácz János – Kiskőrösi LC II. csapatának edzője:

-Az első félidőben a nagy helyzeteinkből sikerült három gólt szereznünk, amivel eldöntöttük a mérkőzés sorsát. A Tabdi csapata nagyon jól felvette a mérkőzés ritmusát, ami által végig oda kellett figyelnünk a játékunkra. A mai napon hoztuk a kötelezőnek mondott győzelmet. Úgy gondolom, hogy a nyugodtabb, higgadtabb játék döntött a mi javunkra. Az edzettségi állapotunk sajnos hagy kívánnivalót maga után, amelyen javítani szeretnénk az elkövetkezendő hetekben. Amennyiben megfelelő erőben leszünk, akkor bárki ellen győzelmi eséllyel léphetünk pályára. Az idén a bajnoki címért és a dobogóért szerintem 5-6 csapat egyenlő eséllyel pályázhat, így nagyon szoros küzdelemre számítok minden fordulóban. A mérkőzésen jó teljesítményt nyújtó Tabdinak gratulálok és a továbbiakban sok sikert kívánok nekik.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (72 db kép)
MEGOSZTÁS