A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül a serdülő gárda az országos korosztályos kézilabda bajnokság III. osztályának J csoportjában szerepel. Az együttes jó teljesítményt nyújt a küzdelemsorozatban, aminek köszönhetően a lányok a 4. helyen állnak 14 ponttal és mindössze 2 ponttal vannak elmaradva a tabellát vezető kiskunhalasiaktól.

Az együttes legutóbb február 27-én hazai környezetben fogadta a Szentesi FKC gárdáját, akik ellen 49-17-re (27-5) nyertek: Boldizsár (k), Vass (k), Stenczel (k), Barkóczi 2, Csepregi 8, Csóka 2, Fazekas 11, Győri 1, Ilia 1, Karf 2, Tóth K. 7, Kollár 7, Lucza 6, Németh I. 2.

-Hirdetés-

Már a mérkőzés elején többgólos előnyt szerzett a kiskőrösi csapat és folyamatosan tudta növelni az előnyét. A játék minden elemében jobb kiskőrösi lányok ilyen nagy arányban is megérdemelten nyertek.

Dózsa Tamás – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

A mai mérkőzéssel egy könnyű győzelemmel kezdhettük meg a tavaszi szezont, ami jó felkészülés volt a további találkozókra. Jól kézilabdáztak a lányok, és az eredmény megfelelő alakulásának köszönhetően, igyekeztem mindenkinek sok játékpercet adni. Annak külön örülök, hogy a keret összes mezőnyjátékosa tudott gólt szerezni a mérkőzésen. A nagy előnyünk tudatában most arra is volt lehetőség, hogy gyakorolhattuk élesben a különböző játék figurákat és taktikai elemeket. Ki kell emelnem, hogy a csapatból többen már a megyei I. osztályú felnőtt gárdában is szerepelnek rendszeresen, és az ott szerzett tapasztalatokat a saját korosztályukban nagyon jól tudják kamatoztatni. A célunk a bajnokságban, hogy olyan eredményeket érjünk el, amellyel dobogós helyen tudunk zárni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS