A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi NKSZSE női kézilabda csapata a bajnokság 12. fordulójában hazai környezetben lépett pályára. Az együttes február 27-én a Kiskunhalasi UKSC együttesét látta vendégül a helyi sportcsarnokban.

Ezen a napon a kiskőrösi lányok jó teljesítményt nyújtva nyertek 27-18-ra (15-10): Boldizsár – Varga A. 1, Márki 3, Kovrig-Szabó 3, Mokos 4, Schiszler 5, Kornóczi. Csere: Lucza, Fazekas, Zsubori 1, Tösmagi 1, Kollár 7, Csepregi 2, Borbényi, Domokos-Faragó.

-Hirdetés-

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok és 2-3-nál még a vendégek vezettek. Azt követően a kiskőrösi lányok a jó védekezésnek és az eredményes támadójátéknak köszönhetően átvették a vezetést (4-3), majd az első félidő végére megnyugtató előnyt szereztek (15-10).

Kiskőrösi NKSZSE női kézilabda csapatának egy része

A szünet után helyenként látványos gólokat szerezve tudta növelni tovább előnyét a kiskőrösi csapat úgy, hogy a keret minden tagja megfelelő játékpercet tudott tölteni a pályán. Ki kell emelni Boldizsár Nikita teljesítményét a kapuban, aki több bravúrt bemutatva járult hozzá a kilenc gólos győzelemhez. A kiskőrösi lányok a kalocsai vereséget (30-23) követően tudtak javítani és megkezdték a felzárkózást a tabellán az élcsapatokhoz.

Czérna János – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

A mai napon egy jó játékerőt képviselő Kiskunhalast fogadtunk, mely mérkőzésen helyenként kiváló teljesítményt nyújtva tudtunk nyerni. Nagyon örülök, hogy a fiatal játékosaink egyre inkább megszokják és beleerősödnek a felnőttek mezőnyébe. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés elejét leszámítva végig mi irányítottunk, és a vezetésünk megszerzését követően nem engedtük felzárkózni az ellenfelünket. A mai napon is meghatározó volt Márki Éva jelenléte a pályán, aki rutinjával jó irányba tereli a fiatalokat. Ki szeretném emelni, hogy most megengedte a mérkőzés alakulása, hogy mindenki megfelelő játékpercet kapjon, ami nagyon fontos a jó csapategység kialakításában is. Legközelebb Nemesnádudvarra látogatunk, amelyre nagyon készülünk, de a bajnokság legjobb csapata ellen nehéz mérkőzésre számítok.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS