Egy keceli férfival szemben folytattak eljárást kifosztás miatt a kiskőrösi rendőrök, azonban kiderült, hogy több is van a rovásán. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, iszogatni ment át szomszédjához egy 35 éves keceli férfi tavaly novemberben. Az összejövetel azonban rossz véget ért: a házigazda nem töltött cigarettát a férfi kérése ellenére, ezért az nekiesett. A vendég több alkalommal is megütötte ivócimboráját, aki ennek hatására megszédült és hanyatt esett. A következő pillanatban már a vendéglátója telefonjával menekült a helyszínről az agresszív férfi. A rendőrök pár órán belül elfogták a kifosztót és őrizetbe vették.

-Hirdetés-

A nyomozás során kiderült, hogy nem csak a sértett készülékét vette magához a gyanúsított, hanem volt ideje az ezüst fülbevalóját is kilopni füléből. Arra is fény derült, hogy a férfinak több is van a rovásán. A kiskőrösi nyomozók úgy gyanítják, hogy pár nappal a kifosztás előtt kerékpárt lopott egy keceli ház udvarából. Az egyenruhások megtalálták a kétkerekűt, valamint a telefont, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.     

Kapcsolódó cikk
Megverte, majd meglopta ivócimboráját egy keceli lakos
Megverte, majd meglopta ivócimboráját egy keceli lakos
Megverte, majd meglopta ivócimboráját egy keceli lakos, amiért az nem töltött neki cigarettát. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói pár óra múlva...
police.hu
 
MEGOSZTÁS