A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapatai közül az Országos Fiú Serdülő III. Osztályú Bajnokságban szereplő korosztályos gárda kiváló teljesítményt nyújt ebben a szezonban. A fiatalok a jó eredményeknek köszönhetően a bajnoki cím megszerzéséért vannak versenyben.

A gárda az első helyért vívott küzdelemben az egyik rivális csapatot fogadta a Mecseknádasd együttesének személyében március 1-jén hazai környezetben. A mérkőzés előtt a vendégek vezették a tabellát és az volt a tétje a találkozónak, hogy háromnál nagyobb gólarányú kiskőrösi győzelem esetén a hazaiak kerülhetnek az élre. A kiskőrösi fiatalok nagyszerű teljesítményt nyújtva nyerték meg a találkozót 31-24-re (17-12): Káldi – Dörmő 13, Fang 10, Kiss Tóth B. 4, Majoros, Varga B. 4, Sipiczki, Patai.

-Hirdetés-

A kiskőrösi együttes tartalékosan és igen szűk kerettel állt ki a mérkőzésre, mivel csak egyetlen cserejátékosuk ült a kispadon. A szoros első percek után a hazaiak 5-3-as vezetését követően döntő volt, hogy 9-4-re el tudtak húzni a kiskőrösiek. Az első félidőben már 6 góllal is vezettek a hazaiak és megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre.

A szünet után a két csapatra való játékossal érkező vendégek fokozatosan felzárkóztak és 20-17-nél, valamint 21-18-nál Kálid Tamás nagy bravúrjaira is szükség volt a kapuban, hogy ne legyen igazán nyílt a találkozó és a végjáték. A hullámvölgy után érett kézilabdát bemutatva hozták le magabiztosan a mérkőzést a kiskőrösi fiatalok és a hétgólos győzelmüknek köszönhetően átvették a vezetést a tabellán.

A Czinkóczki Tibor edző (a képen jobbra) vezette kiskőrösi csapat nagyon fontos győzelmet aratott
Harangozó Péter – Kiskőrösi KSK csapatvezetője:

A szezon egyik legfontosabb mérkőzését játszotta a serdülő csapatunk ezen a napon. Hatalmasat küzdöttek a fiatalok és minden dicséretet megérdemelnek, hiszen egy cserejátékossal küzdötték végig az igen jóíramú mérkőzést. Külön ki szeretném emelni a kapusunk, Káldi Tamás teljesítményét, aki döntő pillanatokban hárított hétméterest és óriási ziccereket. A csapatból és az egész mezőnyt tekintve is kiemelkedően játszott Dörmő Ádám, valamint Fang Krisztián, akik ketten összesen 23 gólt szereztek és ezzel nagyban hozzájárultak a sikerünkhöz. A csapatunk ezzel a győzelemmel a saját kezébe vette a sorsát, és amennyiben a fiúk a hátralévő mérkőzéseiket megnyerik, akkor bajnoki címet ünnepelhetnek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (48 db kép)
MEGOSZTÁS