Élcsapatok rangadójára került sor a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában. Ezen a játéknapon március 5-én a Kiskőrösi LC II. csapata a Kecel FC II. gárdáját fogadta hazai környezetben.
A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Somlyai (Szabó D.), Pecznyik, Sinkó, Gyurián (Lengyel), Mokrickij, ifj. Pecznyik (Szlovák P.), Szlovák D., Torgyik, Kriskó (Molnár), ifj. Mokrickij (Füleki).
Edző: Szlovák Róbert

A Kecel FC II. csapata
-Hirdetés-

Kecel FC II.: Tóth T. – Prucser, Balogh Z. (Kovács N.), Hugyecz, Vágó, Bleszák, Sipos, Varga F., Orcsik, Lantos, Hatvani (Tamaskó).
Edző: Doszpod Ferenc

A mérkőzést a center pálya felújítási munkálatai miatt a lőtér mellett található „C” pályán játszották le hideg, szeles időben. Mindkét csapat a dobogós helyekért küzd, ezért ez a találkozó az együttesek számára „hatpontos” mérkőzés volt. A találkozó végig kiegyenlített küzdelmet hozott, melyet egyetlen találat döntött el, amit a 14. percben Varga Ferenc szerzett a keceliek részéről (0-1). A keceli játékos egy támadás végén 17 méterről lőtte laposan, nagy erővel a hálóba a labdát. Szórványosan mindkét oldalon adódtak még gólszerzési lehetőségek, de nem a szép és jó játék, hanem a kemény küzdelem jellemezte a mérkőzést.

Kiskőrösi LC II-Kecel FC II. 0-1 (0-1)

Szlovák Róbert – Kiskőrösi LC II. edzője:

Tudtuk, hogy egy igen jó csapattal játszunk a mai napon és nehéz mérkőzésre készültünk. Mivel a klub ifjúsági csapata számára még nem kezdődött el a tavaszi szezon, így a fiatalok közül többen pályára léptek a mai napon nálunk. Szerettük volna az ifjúsági játékosokkal egy kicsit felgyorsítani a csapatot, de sajnos támadásban nem voltunk eléggé veszélyesek. Nagyon sajnálom, hogy egyetlen hibánkat kihasználva nyerte meg a keceli gárda a mérkőzést. Azt fontos megjegyeznem, hogy az elmúlt években a csapatunk átlagéletkora több lett, miközben a mezőny együttesei ilyen tekintetben fiatalodtak és a bajnokság is komolyabb, erősebb lett. Szeretnénk a szezon végére odaérni a dobogóra, de a céljaink megvalósítása nagyon nehéz lesz.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. edzője:

A szomszédvári rangadóra nagyon szervezett játékkal és jó védekezéssel készültünk. Nagyon örülök, hogy sikerült egy ilyen szoros mérkőzést kapott gól nélkül lehoznunk és megőriznünk veretlenségünket a bajnokságban. Ma olyan mérkőzést nyertünk meg, amelyen a győzelmünk értéke duplán számít, hiszen az élmezőnyhöz tartozó riválisunk otthonából hoztuk el a három pontot. Úgy gondolom, hogy bravúros győzelmet arattunk a lelkes játékunknak köszönhetően és nem fognak majd nagyon sokan nyerni Kiskőrösön a továbbiakban. Nagyon szeretnénk érmes helyen zárni a szezon végén, és ez a győzelem egy apró lépés volt az ehhez vezető úton.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS