Az 1848-49-es forradalomról és szabadságharcról megemlékező március 15-i ünnep az ország egyik legjelentőségteljesebb ünnepe. Ennek megfelelően idén is Kiskőrösön, a hosszú hétvége adta lehetőséggel, 14-én és 15-én is sok programmal készültek a város vezetői.

-Hirdetés-

Ennek a programsorozatnak a zárásaként lépett fel a Bagossy Brothers Company, akik nagy népszerűségnek örvendve rengeteg embert csábítottak a színpad elé a kedd esti ingyenes koncertjük alkalmával.

A 2013-ban, Gyergyószentmiklóson alakult erdélyi magyar zenekar nevét Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) családneve ihlette, hozzájuk csatlakozott még: Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).

Népszerűségük Erdélyben és hazánkban is töretlenül növekszik, 2019-ben elnyerték Az év akusztikus koncertje díjat a Petőfi Zenei Díjon, a 2018. november 5-én rendezett koncertjükért.

A 1,5 órás koncertjük alatt a tőlük megszokott remek hangulatot kaptuk, miközben a zenekar legelső dalától kezdve, a legutóbb kiadott albumuk dalaiból is hallhatott a közönség, akik a koncert végén hatalmas tapssal köszönték meg, hogy eljöttek Kiskőrösre.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS