Az férfi Extra Ligában szereplő BS Plastic Soltvadkerti TE asztalitenisz csapata kiváló teljesítményt nyújt újoncként a bajnokságban. Az együttes a negyedik helyen áll a küzdelemsorozatban és még harcban van a dobogóért folyó küzdelemben.

-Hirdetés-

A gárda legutóbb a bajnokság 15. fordulójában hazai környezetben játszott a Szerva ASE Szécsény csapata ellen, akiket 8-3-ra győztek le. A fiúk több látványos és jó mérkőzést játszottak, melyek közül ki kell emelni Vajda Viktort, aki igen izgalmas labdameneteket követően nyert Bátorfi Zoltánnal szemben 0-2-ről 3-2-re.

Eredmények: Lei Balázs-dr. Dohuphuon Nan/páros, Zoltán Zoltán-Vajda Viktor/páros, Lei Balázs 1, Zoltán Zoltán 2, dr. Dohuphuon Nan 1, Vajda Viktor 2.

Ambrus Ferenc – BS Plastic Soltvadkerti TE edzője:

– A csapat nem várt, jó teljesítményt nyújt a bajnokságban. Az együttessel az őszi szezon végén a harmadik helyen álltunk és jelenleg a negyedikek vagyunk a tabellán. A mai mérkőzésünk a kötelező győzelem kategóriájába volt sorolható és nagyon örülök, hogy a fiúk magabiztos játékkal hozták a várt sikert. A hátralévő mérkőzéseinken megyünk még Csákvárra, fogadjuk a szegedieket, valamint a dobogó elérése szempontjából fontos találkozónk lesz az utolsó fordulóban a komlóiak ellen. Amennyiben hozzuk ezeket a mérkőzéseket, akkor az alapszakaszt követően odaérhetünk a legjobb négy közé és részt vehetünk a rájátszásban a dobogós helyekért folyó küzdelemben.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS