A Kiskőrösi LC szervezésében elkezdődtek a tavaszi régiós Bozsik tornák. A „Bozsik szezon” március 19-én kezdődött az U11-es korosztály tornájával, március 27-én pedig az U7 és az U9-es gárdák léptek pályára.

A kiskőrösi Városi Sporttelepen a Kiskőrösi LC részéről Somlyai Péter alelnök köszöntötte a megjelent gyermekeket, edzőket, sportvezetőket és a fiatalok hozzátartozóit. Az együttesek Akasztóról, Bugacról, Kerekegyházáról, Szalkszentmártonról, Kunszentmiklósról, Soltról, Soltvadkertről, Hartáról, Dunapatajról, Izsákról és Kiskőrösről jöttek el az eseményre. Az őszi lebonyolításhoz képest annyi változás történt, hogy Szabadszálláson mindennemű labdarúgás megszűnt, így onnan a Bozsik tornákon sem vesz részt csapat.

A Kiskőrösi LC csapata
-Hirdetés-

Az U9-es korosztály hét pályán játszotta le mérkőzéseit, akiknél 54 perc tiszta játékidőt kellett biztosítani a labdarúgóknak.
Az U7-es korosztály számára 10 játékteret alakítottak ki a szervezők, akik a Magyar Labdarúgó Szövetség előírásai szerint a tiszta játékidő tekintetében 50 percet fociztak. A kiskőrösi fiatalok az U7-es korosztályban 10 fővel Pásztor Gyula, az U9-es korosztályban pedig 14 fővel Sinkó Dorián és Bárány Mihály edzők irányításával léptek pályára.

A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

Az U11-es korosztály számára tavasszal 5, az U7 és az U9-es korosztályoknak pedig négy Bozsik torna kerül összesen Kiskőrösön megrendezésre.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (90 db kép)
MEGOSZTÁS