2022. március 26-án este a HELL CITY – Guns N’ Roses & AC/DC Tribute Band koncertezett az izsáki ZÖREY klubban.

-Hirdetés-

 

A 2021 nyarán feloszlott pécsi MoonRiver zenekar három tagjához további hárman csatlakoztak. A Hell City azzal a céllal alakult meg, hogy kizárólag Guns N’ Roses és AC/DC dalokat játsszon a közönségnek. Tribute zenekarként való megjelenésükben nem annyira a külsőségekre, hanem a nagy elődök hangzásvilágának bemutatására helyezik a hangsúlyt, a saját stílusukkal ötvözve.

Hell City
HELL CITY – Guns N’ Roses & AC/DC Tribute Band: Czigler Sándor – ritmusgitár; Ács Sándor – billentyű, gitár; Tátrai Ferenc – ének; Borsos István – dob; Hornyák Zsolt – szólógitár; Sovány András – basszusgitár, vokál

Az 1985-ben alapított Guns N’ Roses amerikai és az 1973-ban alapított AC/DC ausztrál rockcsapat, sok rocktörténelmi jelentőségű dalt hagyott maga után, amelyek szinte slágerként őrződnek a rock kedvelők lelkivilágában. A Hell City előadása, Tátrai Ferenc énekhangja a többi hangszer összhangjával rögtön megteremtette a kedvelt rockos hangulatot.

A ZÖREY közönsége ritmusra dobbanó szívvel, a zenekarral együtt énekelte az ismert dalokat. A kölcsönös egymásra hangolódás ismét feledhetetlen hangulatú koncertet eredményezett, amelyről az ott készült YouTube videó is tanúskodik.

A ZÖREY klub emlék/tribute-zenekarok koncertjei következő fellépőjével, a Led Zeppelin SESSION zenekarral, a tavaly novemberi fellépésesüket követően, 2022. április 30-án, a XII. Izsáki Tészta Majálison találkozhatunk.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS